• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CADDY
    CADDY --- ---
    NELLAS: mozna, ale zse proc by se pripravili o moznost cloveka stahnout o diamanty :) mozna je to fakt tim nestastnym prihlasenim na hranici...nebo jim to nejak zablblo...protoze jsem stejne udelal lekci...ale dneska rano se to zase tvarilo, jako ze jsme tam prvne, protoze v zepbricku jnic, jen oznameni, jak jsem se umistil... ono jeste jak nesedi konecna zebricku s konecnou dne pro zachovani rady...je v tom proste bordel...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Třeba to je fakt dvakrát a dost.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VSICHNIMAME: Mně to sem tam skočí o hodinu či dvě tam a zpět. Minule jsem byla pár dní v UK a po návratu to jeden týden končilo o půlnoci českého času, pak mi to skočilo na devátou a teď to mám zase v deset. Ale pokud nevím, tak koukám, ono to v tom žebříčku hlásí.

LAUNCHER: Mě ty pohádky moc bavily :))
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: aha... :( si to fakt dela, co chce...mne to dvakrat zabralo, jakoby nic...

E42: ja si rikam, jeslti to potreti za sebou uz neudela... a nebo jestli to nebylo tim, ze to bylo prave hned nedelni vecer takto natesno a pak uz se to neukazalo (protoze predchozi pripady jsem resil az v pondeli)
    E42
    E42 --- ---
    CADDY: Minimálně ve španělštině teď proběhly docela velké změny kurzu (YMMV), tak se možná něco měnilo i v tomhle?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: já jsem taky myslela, že to tak bude fungovat, ale u mně to nezabralo :-(
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: jasne, proto takovou drahou vec asi maji :) Ted dvakrat po sobe to napsalo, ze jsem na sestupu, al emuzu se vykoupit za 2000 diamantu...a kdyz jsem to odklikl, proste jsem pokracoval v diamantu, jako bych se vubec nepropadl, i v zebricku jsem mel pstale prislusny pocet tydnu v lize...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: když použiješ těch 2000 za vykoupení, tak ti to tu řadu nechá?
    Mně se to stalo jen jednou a řadu mi to restartovalo, jediná výhoda byla, že jsem se nemusela rvát o těch pět postupových míst z té předposlední.
    CADDY
    CADDY --- ---
    VSICHNIMAME: jojo, jasně
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    CADDY: a byl jsi v ČR? Divné.
    CADDY
    CADDY --- ---
    VSICHNIMAME: no... já to zapnul asi v 21:47 a už v žebříčku byla jen informace o 27.. místě a sestupu...
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    LAUNCHER: v letním času je to v ČR 22 hod.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CADDY: Žijí v tom ze v CZ je to 21hod Neděle, ale netuším přesně, neřeším a nehrotim. Tím nic proti gustu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Já bych hlavně prosil trošku reálnější tu Němčinu. Rytíři, duchové, upír balící čarodějnici, žáby v kašnách, sbírání kamenů na pláži, fotbal ... Ale já DE potřebuji do práce 🤦‍♂️ Úplně by stačilo, kdyby se inspirovali u podkladů od Goethe Institut.

Gamification za mě super, postup do nižší ligy by zrovna mě nevadil. Ale ta kvalita kurzu je, ve srovnání s jinými kurzy, omlouvám se, někde mezi špatná a otřesená 😔
    CADDY
    CADDY --- ---
    Ted jsme fakt nasrany na maximum a mam chut tim prastit. Kdy sakra teda konci v nedeli zebricek? Ja myslel, ze ve 22 hodin, ale vcera jsem to sel dohanet pred touto hodinou a uz me to vykoplo z diamantove ligy...navic me to ani neupozornilo, že jsem na sestupove pozici (byl jsem ještě v sobotu asi na 16. místě s dvojnásobkem bodů od sestupu), jindy tim otravuje, jakmile se priblizim... a na rozdil od predchozich dvou tydnu (tam jsem fakt nemel cas, furt jsme nekde lital) to ted nenabidlo to vykoupeni za 2000 diamantu, takze jsem prisel asi o 150 tydnu v rade... a ty minule dva jsem tim padem utratil taky zbytecne... fuckoff, fakt
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Taky mě to napadlo :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRIX_XIRT: La maison de fous!
    Astérix et Obélix La Maison Qui Rend Fou ( Les douze travaux )
    https://www.youtube.com/watch?v=Trkxjp0qERg
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jinak teda dalsi prispevek ze serie "ucime se jazyk od nuly", protoze v ramci dovolene doslo k dalsimu testovani (na bulharsko-tureckych hranicich pracuje v sezonnich sluzbach dost rusky mluvicich).
    Pozitivně me prekvapilo, jak automaticky mi naskakujou vety a spojení. Ne na diskusi o Tolstem, ale rict plavcikovi, ze moje dcera umi dobre plavat a meri skoro 130cm, takze na tom velkym toboganu muze klidne jezdit, případně ze dnes vecer odjizdime, tak at nas necha jeste jednou si to sjet, to je koneckoncu dulezitejsi :,)
    Negativne - ocividne rozumim mluvene rustine jen za "idealnich podminek", tedy s dobrou výslovnosti a bez sumu prostředí. Nedomyslim tak jako v anglictine :-(

Ale stejne mam ze sebe po 16 mesicich dobry pocit! Pristi rok treba dojde i na toho Tolstého :-)
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Duo začíná přinášet do lekcí více situací ze života.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    25 Duolingo Memes That May Inspire You To Learn A New Language | DeMilked
    https://www.demilked.com/funny-duolingo-memes/

Ty severske jsou drsne, asi taky casem zacnu s nejakou tou norstinou nebo tak 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam