• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Poslední dobou si to klikám v polospánku před spaním, nemám na nějaké rychlé věci kapacitu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: jj... mě to nějak nestresuje, za 2 minuty na tom lze nahrát 150XP, což mi přijde naprosto neúměrné obyčejné lekci s boostem za 20XP

Já jsem tenkrát zaplatil ten prémium, protože mě rozčilovaly ty reklamy a když chtěli po roce, abych zaplatil zas, tak jsem nezaplatil a kdovíproč to dále funguje v premium verzi

NELLAS: jj to je ono - hraju to v rámci procvičení mozku a postřehu :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: To je možné, že se dá, ale mě to honění bodů fakt nebaví. Takže to ani nijak nehrotím. A navíc bych brzy přišla o všechny diamanty :)
    Pexeso je ten sloupeček anglicky, sloupeček cílovou řečí? To jsem sice sem tam hrála, ale taky mě to dost přestalo bavit :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jako match madness? Mě to jednak stresuje, jednak je to pro lidi bez premium účtu za diamanty.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Jo a tohle som zrovna flakala. Dufala som, ze mi klesne ten tyzdenny ciel.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Jojo, takto male cisla jak minuly tyzden som v diamonde este nevidela. Bezne som mala stastie na hodnoty dost cez 10k. Tento tyzden zatial vyzera tiez ok.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: 1000 bodů se dá nahrát na pexesu za 15 minut double boostu - imho by to měli zrušit, nebo nějak přehodnotit, je to poněkud neférové

Já mám právě ve skupině pravidelně ty blázny, co jedou 5000 bodů/den. Včera jsem počkal do večera - myslim, že jsem to zapínal kolem 22 hodiny a překvapilo mě, že tam tento týden žádného takového blázna nemám a to je finále turnaje
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Nízke? 2 000 je môj nadpriemerný týždeň :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mně tam naskákali lidi, co měli minulý týden 10-24 000 bodů. Někteří třeba dali 8 000 v pondělí a pak už vlastně nic. Někteří jedou 1 000+ denně. Fujtajbl vespolek!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: U nas su tiez nizke cisla. Clovek ma aspon pocit, ze ma zmysel sa snazit udrzat hore. Konecne. :)

Akurat som teda dufala, ze ked nesplnim ten tyzdenny ciel, tak ho znizia, ale zostal stejny. Tak neviem..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Taktika s počkáním s přihlášením do pondělí do večera funguje výborně ;-)

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Cením že myslí i na rakouské reálie.

CROSS
    CROSS --- ---
    Good job!

QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a ještě jen na iOS.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja mam plno, sorry
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    GENEVIEVE: Máme, ještě jsem ji teda nevytvořila, jsme jenom dva :). Třeba by se ještě někdo přidal?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: a funguje to jen na:

Max features are supported in the following courses:

French for English Speakers
    Spanish for English Speakers
    German for English speakers
    Portuguese for English speakers
    Italian for English speakers
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KASUMI: I see...

a nemáte někdo náhodou místo v rodině? :-D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KASUMI: Ja si este predtym platila nejaky ten stary plan samostatne, ktory bol drahsi jak ten normalny rodinny.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GENEVIEVE: tohle je nějaa upgradování rodina
    Normálně to stojí kolem 1800 rocne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam