• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja mam plno, sorry
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    GENEVIEVE: Máme, ještě jsem ji teda nevytvořila, jsme jenom dva :). Třeba by se ještě někdo přidal?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: a funguje to jen na:

Max features are supported in the following courses:

French for English Speakers
    Spanish for English Speakers
    German for English speakers
    Portuguese for English speakers
    Italian for English speakers
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KASUMI: I see...

a nemáte někdo náhodou místo v rodině? :-D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KASUMI: Ja si este predtym platila nejaky ten stary plan samostatne, ktory bol drahsi jak ten normalny rodinny.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GENEVIEVE: tohle je nějaa upgradování rodina
    Normálně to stojí kolem 1800 rocne
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    GENEVIEVE: Tak pokial chapem, malo by zostat aj to normalne predplatne, nie?

Dost pochybujem, ze moja "rodina" to bude dvihat.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Poslouchejte a doplňte chybějící slovo. Nabídka byla gang a bang. Občas je duo fakt zvrácený :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KASUMI: já právě zvažovala že bych se k někomu do rodiny nacpala, ale tohle je hodně pálka...
    CADDY
    CADDY --- ---
    KASUMI: a co to má mít navíc proti standardu..?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Lol
    Tak urcite
    Dali do haje gramatiku
    Dali do haje diskuse o cvicenich
    A ted chteji tohle..

KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATOMINATOR: nevim, ja na to nemela v Duu nervy.. ja se ucila arabsky normalne v jazykovce asi tri roky a neco se soukromym ucitelem, takze e to duo nic nedavalo
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    KASUMI: Hlavně teda ty lekce jsou fakt špatné. Teď jsem konečně po 11 týdnech dodělal všechny lekce s učením písma a těšil jsem se na normální lekce s větami, ale pořád tam cpou ty slabiky, které zabírají přes 60 % každé Unit. Zlepší se to?
    Vzhledem k tomu, že jsem s arabštinou začal jen tak, tak ji asi nechci úplně rozvíjet mimo Duo, ale i tak mě štve pomalý postup vpřed. Možná to skončí nakonec tak, že si akorát budu moct číst arabské nápisy, aniž bych reálně tušil, co to znamená. :))

#arabstina
    KEJML
    KEJML --- ---
    ATOMINATOR: Můj kolega se učí česky a jeho oblíbená věta byla "Frintišku, čí je to pták?" Souvislost?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som postupila do tournamentu. Spravila par lekcii a zrazu normalny diamond. Vydrzala som v nom skoro pol hodinu a tak zmizli nejake zaratane body a som zas v tournamente. Co s tym furt robia?
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    TRISSIE: Ten František tam toho má evidentně víc, tohle jsem si jednou uložil. Zřejmě žádný Dobrota.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    TRISSIE: cestina byla zabavna od zacatku do konce! Myslim, ze ve vtipnosti ji konkuruje zatim jen hebrejstina (soudim jen podle feedu, ktery hazel Atominator).

Jinak hlasim, ze jsem dokoncila uz i italstinu. Ted jdu na francouzstinu z anglictiny.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já jsem si říkala, co je to tam za blázinec s češtinou! Ale perly, to uznávám.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Holt divoký východ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam