• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Finale ligy "kurva, uz je 23:55!" aktuálně vypada takto:-)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Podle mě, ale YMMV - to páruje podle času první lekce, ale zároveň lidi zhruba s podobnými dlouhodobými zisky bodů.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: to si nemyslim...minulý týden jsem byl druhý a dostal jsem ted relativně snadné soupeře...imho to jde postupně bez ohledu na předchozí výsledky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ono to bere spíš umístění v žebříčku. Ne absolutní počet bodů.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tak jsem měl asi jenon kliku no :-) zřejmě to prostě přihlašuje lidi postupně tak, jak dokončí první lekci v týdnu bez ohledu na předchozí výkony
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já jsem v neděli vzdala boj o finále turnaje a teď se vesele pinožím na 6. místě s 906. První má cca 1200.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já začala v pondělí pozdě večer. 7000 by ti stačilo aktuálně na 5. místo. 1. má 25k, 2. 21k.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    U nás mají první dva 21k a 20k, pak třetí 7,5k
    začátek pondělí kolem 11 dopoledne
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: musíš to zapnout až v pondělí třeba v 22 hodin nebo později, protože takovýti nápasní 5k+/den většinou začbou hned v neděli večer nebo v pondělí ráno
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pěkný, ale v mojí skupině by to nestačilo ani na třetí místo. Ovšem u nás začátek tradičně v pondělí dopoledne.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORD_DE_SEIS: jak to vypadalo na poklidné finále, tak se 3 lidi včetně mě rozhodli, že to vyhrajou...teď už musim hrát na body, přece jim to vítézství nenechám... :-)

B3DA
    B3DA --- ---
    GEGI: taky se hlasim

Vypada to ze skoncilo family subscription
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, meto ted nejak vykleplo z rodiny, kterou jsem doplnovala zdejsimu ID, ktere si bohuzel nepamatuju. Tedy kdyby nekdo hledal partaky, jsem taky pro.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ha, celý svět se rusky řekne ves mír.
    Mind...BLOWN!
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já jako cením že tam je High Valiryan, ale me by hodně pomohla romština. :(
    TUILE
    TUILE --- ---
    QUANTI: chorvatstina me mrzi hodne. Kdyby byl tip na jinej kurz, budu rada.
    Klikaci hra nebo ai konverzace, oboji by me potesilo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já to pexeso prostě nedávám. furt nečtu v ruštině dost rychle na to, abych se dostala do vyšších levelů :-(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ráno v zombie módu posbírám nějaké věci a buď se vydám do kanclu nebo sedám k práci doma. Zbytečně vyhozené diamanty.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: zkus to ráno v rámci mentální rozcvičky :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Poslední dobou si to klikám v polospánku před spaním, nemám na nějaké rychlé věci kapacitu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam