• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Na Androidu ano, na Applu se má větší výběr.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: To je pak nuda, to ti furt hází ty samé věty, až to za dva týdny vztekle zahodíš do kouta.
    E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Nestraš. Už asi potřetí od jsem kousíček od legendary na celém kurzu (teď 4 unity, takže tak 5 dní), vždycky ten kurz ale zrovna nějak překopali, takže jsem měl najednou spoustu další práce. Chci už konečně dělat jen personalized practice pořád dokola! :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NELLAS: Taky mi ie to v poslední době přeskakuje ve francouzštině a to zdaleka nejsem na nejvyšším levelu. Ale když se mi to stane, tak na to můžu kliknout a dokázat že jsem legendary, což tu lekci otevře snad za 30 nebo 40 budů. V čem je ta legendárnost netuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Mně to teď přeskočilo snad 4 čtecí, prostě je to ignoruje.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: To mi udělalo s italštinou už dvakrát. Najednou jsem někde jinde a některé lekce už mám hotové, aniž bych je dělal. Je dobré, že opakování někdy ukáže i zadání z těch přeskočených.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Duolingo dodalo nějaké levely do španělštiny. Furt netuším, k čemu to je, ale pořád to hlásí u ostatních a teď i u mě (zase jsem si dala pár španělských týdnů).
    Najednou mi to ale přeskakuje všechny čtecí lekce jakože hotovo. Trošku mě to štve, ty mě baví, ale za 10 bodíků se mi do nich nechce :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    E42: To už většinou spím, ale poslední dobou jsem se vůlí naučila tam aspoň jednu lekci před devátou šoupnout :))
    E42
    E42 --- ---
    QUANTI: Na tohle je dobrý si uvědomit, že se se to počítá hned od půlnoci. Kdyby to bylo třeba 6+, tak to neulovím nikdy :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já to ještě nemám. I když někdy pracuju na ranní, tak si na to nevzpomenu. Velká gratulace :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Konečně!! Tenhle achievement mi zabral přes rok 😅

QUANTI
    QUANTI --- ---
    BALAENA: pfft. Tak třeba příště chytnu nějakou menší bandu snaživců :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    QUANTI: u nás mi stačily na třetí místo necelé 4k
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já minulý týden začala v semifinále turnaje v pondělí v deset a stejně jsem končila asi s 1500 XP předposlední, protože chtít dohánět desátého s 4500 fakt nemělo cenu. Já se do toho finále dostala snad jednou 😅
    CROSS
    CROSS --- ---
    Minulý týden jsem začínal někdy v pondělí večer v devět, a vítěz skupiny měl na konci týdne asi 25 tisíc, někdo takový se vždycky najde. (A když se nenajde, jsem to já :-])

Ale na druhou stranu oceňuju, jak do tématu lekce, kterou jsem právě začal, šikovně skloubili fandění sportu s náboženství. Hraje fotbal už deset let. Kdo vyhraje ligu? Věříš v boha? :-]
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Ja udelal tu chybu, ze jsem se dneska prihlasil cestou do prace. v 11 dopo mela prvni 800 a mam takovej pocit, ze to nebude dnesni konec pro ni :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Minulý týden byl tak debilní a náročný na čas, že jsem v lize obsadil krásné 30. místo :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Dojela jsem to prakticky na konec, není to tam.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Třeba to teprve přijde v dalších lekcích.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELISEBBAH: Hudební sluch mám, ale tohle je tak blbě orientované jen na klavír a zároveň tě to hrát na klavír vůbec nenaučí... ale já noty umím, dokonce je dovedu identifikovat na klaviatuře. Akorát mi to přijde jako promarněná příležitost, mohli tam fakt dát spíš něco z teorie, nějaké intervaly, akordy, stupnice, víc se zaměřit na délku not a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam