• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CADDY
    CADDY --- ---
    HELOUN: ne, nikdy jsem to nepotkal prave...
    B3DA
    B3DA --- ---
    HELOUN: nope. Duo is a bit racist
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Už jste na ten trojitej bonus narazil někdo s Androidem?
    Já tedy furt nic, a to denní questy dělám pravidelně, už jsem si i zkoušela sladit poslední denní quest s level up, a furt nic. A zatím všichni, kdo mi trojitej bonus zmiňovali, měli Apple, tak mám pocit, že to (aspoň zatim) na androidu vůbec není.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: sparing partner taky dobrý :DD
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám tam taky nulu. Teď si přijdu zbytečná :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Win-win :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Sakra, mně to hlásilo úspěch po první uhrané lekci, ale očividně jsi byl rychlejší :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    No nevim teda

NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Víš co, já jak se k tomu dostala až před chvílí, tak si říkám, snad na mě zbyde něco z questu. A ono zbylo! ♥️
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: dostávám za třetí denní quest celkem pravidelně, asi jsem v nějaký šťasný testovací podskupině. A jako nějaký efekt to má, když to máš za 3x, je ti blbý toho po 10 minutách nechat. Zrovna dneska jsem se k tomu dostal až teď večer, tak se to tak sešlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Promiň, mě to nekonečně rozesmálo :D
    Triple jsem si ještě nezasloužila.
    CROSS
    CROSS --- ---
    To jsem přesně čekal, že se tu objeví ;-]

Njn, sova mi nadělila.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych chtěla poděkovat, že jsem se taky směla zúčastnit :D

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    v němčině jsem měla jakousi "minihru", wtf
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Na Androidu ano, na Applu se má větší výběr.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: To je pak nuda, to ti furt hází ty samé věty, až to za dva týdny vztekle zahodíš do kouta.
    E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Nestraš. Už asi potřetí od jsem kousíček od legendary na celém kurzu (teď 4 unity, takže tak 5 dní), vždycky ten kurz ale zrovna nějak překopali, takže jsem měl najednou spoustu další práce. Chci už konečně dělat jen personalized practice pořád dokola! :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NELLAS: Taky mi ie to v poslední době přeskakuje ve francouzštině a to zdaleka nejsem na nejvyšším levelu. Ale když se mi to stane, tak na to můžu kliknout a dokázat že jsem legendary, což tu lekci otevře snad za 30 nebo 40 budů. V čem je ta legendárnost netuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Mně to teď přeskočilo snad 4 čtecí, prostě je to ignoruje.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: To mi udělalo s italštinou už dvakrát. Najednou jsem někde jinde a některé lekce už mám hotové, aniž bych je dělal. Je dobré, že opakování někdy ukáže i zadání z těch přeskočených.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam