• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    U němčiny mluvím o těch opakovacích cvičeních, když doděláte všechny lekce, aby bylo jasno. Jinak je to v pohodě, aspoň co jsem tak prolítla.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    TUILE: já na tohle u němčiny moc nenarážím. Teď budu končit 3. sekci.
    TUILE
    TUILE --- ---
    spanelstina a italstina mi prijde hodne promakana.
    kazdej jazyk ma tohle fakt jinak.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: Já dělala němčinu a po dvou týdnech toho samého mě to prostě přestalo bavit. Možná se mi to jen zacyklilo, možná mě to nemělo rádo, těžko říct.
    E42
    E42 --- ---
    NELDE: Jsem na Androidu a přijde mi, že to ve španělštině předhazuje různé věci z poslední (8.) sekce, což mi dává smysl.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TOM_TOM: ja porad teda gemy mam...
    NELDE
    NELDE --- ---
    E42: Já myslím, že tady je rozdíl Apple/Android. Na Applu to kouká více do minulosti, na Androidu jen několik posledních lekcí.
    E42
    E42 --- ---
    NELLAS: Hele neřekl bych. Jedu personalized practice asi týden a je tam dobrá variace. Možná něco změnili. Plus teda po osmi letech to člověk jen tak do kouta nehodí :)
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    CROSS: No vlastne si za ne kupuju jen streak freezy, jenze v mym pripade je streak to jediny co me zajima, xp neresim, takze trochu znevyhodneni. No co, jdu to nekam rozdejchat…:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOM_TOM: furt je to dává za různý achievementy a umístění v lize, tzv. na bedně.

(Mně to celkem vyhovuje, nevim, co s nima.)
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    Noo, tak me tesi za questy sice dava tu doubly a triply, ale prestalo to davat gems. Nebo se ted sbiraji jonak? Nebo si je musim kupovat za dalsi prachy? (Mam placenou verzi)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    QUANTI: ale v ty anglictine jo...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mně se hrozně nelíbí ten nový vizuál :(
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    moje poprve 🤣

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KEJML: Jo, mam to tento tyzden dost podobne. Po dost dlhej dobe.
    KEJML
    KEJML --- ---
    VENIKA: Já jsem podle místních rad zkusil taky tenhle týden začít až pondělí večer, ale zoufalců nás tam moc není 😅

VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Zoufalci samozřejmě v uvozovkách, já sama mám dost vlny.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    HELOUN: Chtěla jsem si postěžovat, že ani mně s applem to triple ještě nedalo…a dneska poprvé. Zrovna jsem v Diamond tournament, tak se nebráním, naskakuje to teda rychlostí blesku, to je fakt masakr.
    Btw jsme se probojovala do finals tak, že jsem vždycky pondělí vynechala, pak jsou tam dost zoufalci :)) Jakože teď má druhej 2.8k.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: *dozvěděl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam