• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Vylučuje = vynuluje. Po poslední aktualizaci telefonu mám nejakej prehnane aktivni autokorekt.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tak jsem zjistila, ze kdyz vypadnu z diamantový turnaje, tak mi to vylučuje počet tydnu v diamantové lize???
    Realne jsem v ní bez přestávky od srpna 2023, ale hlásí to jen 7 tydnu, coz odpovídá poslední nejslavnější účasti v turnaji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera odpoledne až do noci mi nešel internet, tak jsem zase zpátky v obsidiánové.
    KUHL
    KUHL --- ---
    LORD_DE_SEIS: ja vám ty triply tak závidím :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tie uz nemam dlho, ale myslela som, ze nie su len v tej matike.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Jiank mi teda ještě odpadly double boosty za dokončený lekce - asi je to vykompenzpvaný těma boostama za questy
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LORD_DE_SEIS: jo, někdy ve středu jsem měla triple snad 45 minut
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Jen takový poznatek - kdyz si odkliknete ranni nebo večerní double a pak hned uděláte třetí quest, tak vám to prodlouží čas toho triplu. Když potom následně uděláte první quest, tak už to jen prodlužuje ten triple (né, že by se vám to ještě pronásobilo o 1,5) - musel jsem to vyzkoušet ;-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MOIRAIN: Napísala by som, že sa polepšíme, ale to by nebol úplne chcený postup. 😃
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SHARKIE: žabaři :P
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MOIRAIN: Mavame tiez rozbite nase systemy, ale nikdy nie az tak moc a nahodne. 😃
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SHARKIEšťouraj se v tom, tak to mají rozjebaný, jako u nás, když e hrabou v systému
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Maj to rozbitý!! :)
    Dneska to nenacitalo bonus za dokončení levelu, tak jsem si říkala, že to možná upravili a už bude větší bonus jenom za poslední Daily quest. Tak jsem ho udělala, triple bonus mi to sice oznámilo, ale reálně se nenacetl ani po restartu aplikace. Takže dnes zřejmě pro jistotu zcela bez bonusu. Grrr!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mna by fakt zaujimalo, jak to s tym Duolingom robia. Lepsie jak generator nahodnych cisel. 😃
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAAJAA: To je vtipný :) Já na Androidu poprvé dostala 3x, ale výměnou za to žádné 2x po dokončení jednotlivých koleček:(
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Tak tohle jsem dnes na androidu potkala poprvé... 🤔

NELDE
    NELDE --- ---
    MOIRAIN: To mě se stane, že se lekce a nefunguje tlačítko na mluvení. Nezbývá než zrušit a začít znova.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MOIRAIN: To už mě taky párkrát vytočilo a nefungoval ani restart :(
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HELOUN: taky jsem dostala dneska tripple a k tomu potřebu ob dvě tři lekce restartovat appku, protože se nezaznamenala udělaná lekce v "kolečku" a jela ta samá znova
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    A já se na androidu dnes konečně dočkala toho triplu!! :)
    Očividně tedy dělali nějaké úpravy, tak snad to bude konečně fungovat lip, až se to usadí... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam