• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Můžeš dělat cvičení na zlatou, ééé, jak se to jmenuje? Pokud nemáš prémium, tak tě to stojí dost diamantů, takže já ten achievement ještě ani nemám. A to dává trošku víc bodů, myslím.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Jojo, nechápu, jak někdo může za hodinu trojnásobků udělat 10k (začal jako já a za hodinu do půlnoci to dal). Teoreticky by mělo jít 5k, pokud dám do 40 sekund na opakovací lekci (když někdo rychle kliká nějaký velmi počáteční jazyk - nenaučí se ale nic). Pokud je na minutě na lekci a dostane se na plnou hodinu, tak 3600 je max. Ale možná je tam někde hodnotnější cvičení, o kterém nevím (-;
    PS: jen mě to zajímá - já osobně dělám hodně opakovací cvičení, abych si zafixoval věty mluvením (učím se, jak se učí malé děti).
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Hele lidi typu cross poslední asi dva měsíce začínaj až v pondělí večer a je to nahoru dolů. Včera vyhrál někdo s 30k, ale občas stačí desítka na zlato. :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ono teda vždycky se v neděli večer všichni urvou z řetězu, takže nějaké umístění ani nezkouším, protože by mě to začalo hrozně štvát, a to já si to nechci znechutit :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    taky mám pocit, že s tím teď míchá triple docela dost...dřív, když jsem měla náskok, sem mohl být v klidu...teď tři týdny po sobě se v neděli všichni posrali a měl jsem problém se udržet, i když jsem byl třeba kolem 8.–10. místa...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: jasne, uz pul roku :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: segment je fakt poslední týden až dva - když jsem se hecovala na 1. místo v diamantové, tak mi to dvakrát těsně uteklo a musela jsem si dát pauzu, bo to už fakt nešlo. stačily dva týdny kolem 20. místa a zase to šlo :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: A jsi v diamantu?
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: To si právě také myslím, že mi dávají těžší hráče. Možná mají nějaké segmenty.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak to ani nemam :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: je to kombo času a místa, ze kterého postupuješ.
    aneb lidi typu Cross, co pravidelně postupujou z první pětky, dostávaj adekvátně challenging spoluhráče.
    když dva týdny po sobě postoupíš mezi 20-25. místem, tak se tvá liga taky adekvátně posune :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: ale tak většině asi začínají ;-)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Jenže turnaje nezačínají najednou pro všechny, jak jsme si tu párkrát empiricky ověřili :))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Teď s těma XP dost zamávaly ty triply za třetí quest
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Moje minulotýdnová skupina: na udržení nestačilo 3500xp, na postup do turnaje bylo třeba 5700xp. Ve skupině, co byla žena, stačilo asi 800xp na udržení,
    Teď to bude pár týdnů snazší, protože ty 10k+ budou v turnaji.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: pole me jde i o to, kolik toho mas udelano no... To se pozna kdyz mas friend quest s nejakym novackem, to je pak uplne easy.
    NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: Přijde mi, že ne, že to i záleží na nějakém statusu. Žena dostává výrazně slabší soupeře, i když začíná ve stejnou dobu.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    RUTHLESS: Strasne zalezi, na aku skupinu narazis. Mala som tam uplnych blaznov, aj uplnu pohodu. Teraz poslednu dobu mam stastie na taky ten stred, kde sa udrzat da relativne lahko, ale na prve miesta uz to chce dost snazenia.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To si někdy řeknou i ti honiči bodů a najednou ráno koukáš, že mají už 10 000 :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Záleží, někdy člověk vylosuje takové protihráče, že ani se 3000 nemá šanci se udržet. Nepomáhá ani začínat večer, minule jsem právě takhle hezky vypadla, tak jsem teď druhým týdnem zpátky v diamantu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam