• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KEJML
    KEJML --- ---
    QUANTI: Jo, to mívám taky, ale teď se mi to neukázalo. Mám teď pocit, že jsem ráno otevřel Duolongo (ale lekci jsemnedělal) a byl tam ten turnaj, ale možná si to vsugerovávám :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KEJML: Mně se to zobrazuje po prvním kliknutí na ikonku ligy v daný týden. Vypadá to takhle

KEJML
    KEJML --- ---
    Da se někde proklikat k výsledkům z minulého týdne? Jsem končil týden s tím, že tournament mam jistý, teď jsem udělal svou první dnešní lekci a jsem jen v obyčejné diamantové lize
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Podle mě to prostě přiděluje lidi do skupin podle toho, jak se za sebou v čase "přihlásili" bez ohledu na předchozí XP. Já měl minulý týden 22k a teď mám ve skupině lidi, z nichž ty nejlepší mají za minulý týden nejvic asi 4k.
    V pondělí večer je prostě jen větší pravděpodobnost, že chytnete slabší protihráče
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Mno, teď jsem měl 2x po sobě ligu, kde jsem s 5k8+ XP skončil kolem 23 místa. Tak jsem zvědavý, jestli teď teda jako téměř propadlík dostanu nějakou lehčí ligu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já už jsem to taky zapnul a zatim to vypadá docela bezbolestně

B3DA
    B3DA --- ---
    Latest Android na pixelu a o nejakym 3x bonusu tusim Jen protoze to tady ctu 🤷

Also, I takhle muze vypadat skore po splneni jedine lekce v pondeli vecer..
    Codebase bude vskutku nadherna podivana :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CROSS: Mam to na 2 roznych zariadeniach, to sa mi nezda.

Mimochodom, tie ranne a vecerne bonusy sa mi neprenasali medzi zariadeniami, takze to ide vyuzit na viacnasobne ziskanie oboch.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    U mě má teď první v turnaji 392 expu :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARKIE: nemůže to být prostě verzí aplikace? O androidu vim tužku, ale představuju si, že DL může vyžadovat nějakou poslední velkou verzi OS, takže kdybych to třeba provozoval na starším iPadu, co neumí iPad OS 18, možná ta verze DL na tom bude taky starší a nebude umět vśechno?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: bych to zkusil preinstalovat
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Kolega ale hovoril, ze ho ma furt. Taky Android.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Vzdy len 2x. Vlastne obcas ani to ne, ked to zas zblbne. :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: a co dostaneš za třetí quest?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ja som ho stale este nedostala ani raz
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak to jsem myslel, že nejde, příležitostně zkusim.
    NELDE: vidim to v přehledu kurzů, když tapnu na vlajku jazyka. Plus mi to ukazuje po dokončení levelu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: ne, nejedu od zacatku, jen neoteviram ty dalsi a hraju porad na 60 (120,180) ve finale to stihnu vetsinou s nejakou rezervou deset az patnact vteřin - tim padem to neni tak na krev, zvladnu to temer vzdycky a ten ušetřenej čas a "bezchybnost" pak vykompenzuje tu ztrátu, kterou bych mohl mít, když bych hrál na těch 75 (150,225) a obcas to nestihl (hlavne pak po tech 15 minitach treba)
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Ne, vidím u jiných hlášky, že v jazyce X dosáhli level Y.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: jaký skóre, jako kolik jsi dal za den?

LORD_DE_SEIS: jako že dojedeš do 60 a pak jakoby začneš znova? Já jsem zjistil, že pro optimální výkon v pexesu potřebuju určitou specifickou ergonomickou polohu telefonu, abych využil i periferní vidění a pokryl celej displej, zároveň aby se to dobře ovládalo, a ten pocit, jako to teď píšu a jak se to asi i čte, mi přijde prostě už trochu moc. ;-] To mi přijde, že už mě má sova z pekla moc pod… křidlem.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: já v pexesu dávám tak kolem těch 2k za triple × night owl...po ty pul hodine uz je to ale na palici... osvedcilo se mi zustat na tech 60 (180). Je to imho lepsi nez otevrit ty dalsi a pak to treba jednou za cas nedat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam