• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: bych to zkusil preinstalovat
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Kolega ale hovoril, ze ho ma furt. Taky Android.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Vzdy len 2x. Vlastne obcas ani to ne, ked to zas zblbne. :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: a co dostaneš za třetí quest?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ja som ho stale este nedostala ani raz
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak to jsem myslel, že nejde, příležitostně zkusim.
    NELDE: vidim to v přehledu kurzů, když tapnu na vlajku jazyka. Plus mi to ukazuje po dokončení levelu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: ne, nejedu od zacatku, jen neoteviram ty dalsi a hraju porad na 60 (120,180) ve finale to stihnu vetsinou s nejakou rezervou deset az patnact vteřin - tim padem to neni tak na krev, zvladnu to temer vzdycky a ten ušetřenej čas a "bezchybnost" pak vykompenzuje tu ztrátu, kterou bych mohl mít, když bych hrál na těch 75 (150,225) a obcas to nestihl (hlavne pak po tech 15 minitach treba)
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Ne, vidím u jiných hlášky, že v jazyce X dosáhli level Y.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: jaký skóre, jako kolik jsi dal za den?

LORD_DE_SEIS: jako že dojedeš do 60 a pak jakoby začneš znova? Já jsem zjistil, že pro optimální výkon v pexesu potřebuju určitou specifickou ergonomickou polohu telefonu, abych využil i periferní vidění a pokryl celej displej, zároveň aby se to dobře ovládalo, a ten pocit, jako to teď píšu a jak se to asi i čte, mi přijde prostě už trochu moc. ;-] To mi přijde, že už mě má sova z pekla moc pod… křidlem.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: já v pexesu dávám tak kolem těch 2k za triple × night owl...po ty pul hodine uz je to ale na palici... osvedcilo se mi zustat na tech 60 (180). Je to imho lepsi nez otevrit ty dalsi a pak to treba jednou za cas nedat
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Jak se tohle skóre vlastně zjistí? Já jen vidím, že ostatní něčeho dosáhli, ale nevím, kde to vidět u sebe.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: Co píše NELDE je způsob, který sám pokládám za nejrealističtější za normálních okolností. Ve smyslu takhle to může udělat opravdu každý (třeba já, taky ty opakovačky dávám, a vidim v tom pro sebe přínos, nedělám to jen pro body, ale když mám pocit, že body potřebuju, je to nejefektivnější. Ve FR jsem někde u skóre 58, takže tak ve třetině kurzu.). Já to teda hodinu asi nevydržím, ale takový 4k se tim daj namotat v pohodě. Teda s 3x XP, kdy máš za jednu lekci 120.

Ale — podle mě s tim ten trojnásobek zase tak moc nezacvičil, protože exoti, na který narážím, daj třeba 10-15k denně (i víc). Když tam jednou týdně pošleš 4, protože máš půl hoďky bonus z friend questu, a když děláš denně 10k, je v tom jistý rozdíl. A tyhle výsledky potkávám roky.

Už jsme tu řešili, jestli to jde třeba pexesem tj. Match Madness, ale jako jet hodinu v kuse poslední level tady toho, to musí být opravdu… madness. (Pro normálního člověka nereálné.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: Můžeš dělat cvičení na zlatou, ééé, jak se to jmenuje? Pokud nemáš prémium, tak tě to stojí dost diamantů, takže já ten achievement ještě ani nemám. A to dává trošku víc bodů, myslím.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Jojo, nechápu, jak někdo může za hodinu trojnásobků udělat 10k (začal jako já a za hodinu do půlnoci to dal). Teoreticky by mělo jít 5k, pokud dám do 40 sekund na opakovací lekci (když někdo rychle kliká nějaký velmi počáteční jazyk - nenaučí se ale nic). Pokud je na minutě na lekci a dostane se na plnou hodinu, tak 3600 je max. Ale možná je tam někde hodnotnější cvičení, o kterém nevím (-;
    PS: jen mě to zajímá - já osobně dělám hodně opakovací cvičení, abych si zafixoval věty mluvením (učím se, jak se učí malé děti).
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Hele lidi typu cross poslední asi dva měsíce začínaj až v pondělí večer a je to nahoru dolů. Včera vyhrál někdo s 30k, ale občas stačí desítka na zlato. :-]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ono teda vždycky se v neděli večer všichni urvou z řetězu, takže nějaké umístění ani nezkouším, protože by mě to začalo hrozně štvát, a to já si to nechci znechutit :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    taky mám pocit, že s tím teď míchá triple docela dost...dřív, když jsem měla náskok, sem mohl být v klidu...teď tři týdny po sobě se v neděli všichni posrali a měl jsem problém se udržet, i když jsem byl třeba kolem 8.–10. místa...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELDE: jasne, uz pul roku :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELDE: segment je fakt poslední týden až dva - když jsem se hecovala na 1. místo v diamantové, tak mi to dvakrát těsně uteklo a musela jsem si dát pauzu, bo to už fakt nešlo. stačily dva týdny kolem 20. místa a zase to šlo :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: A jsi v diamantu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam