• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: já myslel tady v rámci nyxu :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já věřím, že se najdou. Jako v jakýkoli jiný hře :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: předpokládám že takový srdcaře, kteří by si za peníze koupili diamanty, aby si za ně mohli koupit freeze, tady ještě nemáme :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: I bez prémiový, prostě když missneš řadu a nemáš freezy, nabídne ti to "udržet řadu za 500 diamantů?" - když máš, dáš (to jsem udělala s tou svojí), nemáš-můžeš si je koupit za prachy, nebo máš smůlu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Aha, tak to je na mě moc složité :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: když máš prémiovku a vynecháš o 1 den víc, než na kolik máš zmražení řady, tak ti to nabídne za udělanou lekci + x diamantů, že si i tak řadu udržíš.
    No a ona měla tu udělanou lekci, ale ne ty diamanty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Během pěti minut uděláš klidně cvičení za srdíčko, ne?

Mimochodem, po novu můžu dělat srdíčková cvičení jen když mám nula srdíček, dřív to šlo, když jich bylo méně než 5.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    E42: jí chyběly diamanty na takový to koupení záchrany. Jako přijít ve tři odpoledne, možná bych byla vymyslela, co s tím. Možná bych se byla nechala ukecat na to, že jí z kapesného ty diamanty koupím, a vymyslela, jak to udělat bezpečně. Ale narychlo propojovat svoji platební kartu s jejím google accountem, což by bylo asi to jediný, co by se dalo během těch pěti minut stihnout, tak to ani omylem.
    E42
    E42 --- ---
    TRISSIE: To je na aspoň třetinu pexesa spousta času, ne?
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    _
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Tak to muselo bejt velký :(( dítě si začalo v panice dělat lekci, aby to jakože zachránila, tak jsem ji musela zarazit a na druhém zařízení udělat tu záchranu - počítám, že kdyby tu lekci dodělala, že už by nebylo cesty zpět.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: já jsem včera ten sobotní +5 za lekci první hodinu měl

No zkrátka je to jeden velkej bordel
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: my měli ten hysterák asi měsíc zpátky. Bohužel neměla dost diamantů a přišla ve 23:55 :-(
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uff, teď jsme měli doma velkej hysterák ohledně ročního streaku a Duovy kostřičky :D ještě že měla dost diamantů na záchranu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Ještě minulý týden jsem to měla.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: tak asi můžu bejt ráda, že ke mně ty změny vždycky doputujou hrozně pozdě, protože tohle ještě mám.
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: Takový ty +5 za lekci na hodinu? To mi před časem zmizelo, myslel jsem, že to prostě zrušili.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já od přechodu na nový telefon nemám ty sobotní bonusy vůbec :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mně ráno nešel nějak internet, tak jsem early a night neměla. Ale nějak mi asi nenaskočilo ani sobotní +5.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tohle se mi jeden den tento týden taky stalo s tim, ze prvni dva questy jsem delal rano a treti vecer, takze to nebyl nejakej momentalni vypadek. Jedine co fungovalo byly bonusy za Early Bird a Night Owl, u těch se mi ještě nestalo, že by nezafunogvaly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam