• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Co to zas je za novou ikonku? O_o
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Taky mě to překvapilo :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Asi zrovna dlouho nebyla červená 😎 ne, gratuluju 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hele, hele, hele!!!

CADDY
    CADDY --- ---
    VIDA: ja soutezivy vubec nejsem, ale nedokazu pripustit o neco dlouze sbiraneho prijit :-D
    KUHL
    KUHL --- ---
    TRISSIE: no me se hlavne sobota a jejich 5xp estra zapne, hned jak spustim aplikaci, ne az zacnu delat lekci. To cloveka nakrkne..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já jsem svým způsobem ráda, že jsem o ni přišla, taky mě to vždycky paralyzovalo jak Trissie.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: U těch Early Bird, Night Owl a questů tu taktiku chápu, ale tenhle sobotní bonus v první hodině 5XP za lekci, je mimo mé rozlišovací schopnosti
    VIDA
    VIDA --- ---
    CADDY: Jj, ta gamifikace je občas past. Takhle kámoška zjistila, že je až nezdravě soutěživá. Jak se někdo dostal před ní, už ho musela sejmout. Prý tím trávila každou volnou chvilku. Až si soutěžení musela vypnout. Pro mě je to něco jako benchmark, že to úplně neflákám. Ale furt - je to jen appka :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: v tomhle je peklo sobota. "abych si nevyplincala tu hodinu", ve finále udělám jednu lekci v 23:55 :-(
    CADDY
    CADDY --- ---
    VIDA: no, ja to asi tak uplne nemam, prave v zajmu udrzeni streaku a soutezi to svadi k rychlemu odbyti, jen aby neco bylo, realny postup neni tak super... a misto, aby clvoek delal ve vhodne chvili, kdyz se mu chce, tak zohlednuje casy podle bodoveho prinosu....
    VIDA
    VIDA --- ---
    CADDY: Furt sou hustý, zvlášť u takhle dlouhýho streaku. Sama u sebe vidím, jak se v čase (skoro 5 let na Duolingu) upravují moje potřeby, jak se učit, ale naopak se posiluje disciplína a upevňování naučeného. Po zhruba 2 letech lehkýho šolichání francouzštiny jsem na tom líp, než když sem z ní před 30 lety maturovala.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Takovýho podobnýho tam přesně taky máme 😆 (já jsem osmá)

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Taktika pro finálový týden je: Demotivovat protihráče hned na začátku

CADDY
    CADDY --- ---
    ...a to jsem si říkal, že 2 % jsou hustý :-D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATOMINATOR: Moje děti jsou myslím 6 a 3 %. Ta tříprocentní má roční řadu, ale dost to fláká, šestiprocentní pořádně začal až cca tři měsíce zpátky.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SHARKIE: Mám ve feedu člověka, co je mezi prvními 5 %. Takže to ukazuje i jiná čísla. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Jo a ten streak držím, protože jednou vynechám a končím, pak budu mít milion výmluv :))
    KUHL
    KUHL --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem 1 % jako loni moje laťka je udržet streak a splnit měsíční quest. Cokoli víc je jen nadstavba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam