• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VIDA
    VIDA --- ---
    Zjistila sem, že si v Duolingo člověk může stáhnout (a nasdílet) svoji vizitku i s QR kódem. Jakmile tohle začnu používat, sem ztracená pro návrat mezi normální populaci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já sice jo, ale byla tma, tak muselo být pozdě večer... a tak jsem začala v šest :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já turnaj ještě nemám.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Pro mě by to bylo vyšší týdenní, no :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tvl, já myslela, že ej to týdenní skóre!
    VIDA
    VIDA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Takhle sem si před rokem vyhrála s osobním rekordem a klaplo to - rovných 4000. A bořit si to nehodlám. Kdo to má, že jo?

(Co to dalo práce, přitom taková blbost.)

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VIDA: hrál jsem necelou hodinu ;-) 10minut triple ze včera, 20 minut za prvni dva questy + mi zbylo 30 minut z friend questu z minulého týdne. Původně jsem chtěl začít až večer, ale měl jsem čas, tak jsem to pustil dřív
    VIDA
    VIDA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Wow. A to ti kolik času zabralo?
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    tento týden je vstup do turnaje ;-)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: já už z té ruštiny blbnu. Teď čtu něco o centrálních protistranách (CCP - Central CouterParties) a mozek to automaticky přeloží jako SSR a diví se, kde mu uteklo jedno S :-)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jj, to využívám, jen mě překvapil návrat truhel, nechám se překvapit jak to bude dál 😉🙃
    VIDA
    VIDA --- ---
    (Já si myslim, že je to všechno dobře promyšlenej plán, jak u nás nerdů vyvolat dojem, že se v našich životech něco děje.)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Skôr úplný chaos 😃
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAAJAA: Ten 3x na ďalší deň mám teraz úplne novo, 4 dní.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A to se chtěl člověk jen naučit, jak se rusky řekne ať žije revoluce.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Je to zkrátka docela věda :-D
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS: ano, a je dulezite delat ty ukoly postupne. kdyz udelas dva najednou, tak se to obcas sekne a nezapocita to nic a nekdy to zapocita jen jednu truhlu.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAAJAA: na ten 1,5 násobek je stejná finta jako na double a triple - a sice, když máš triple a uděláš behěm něj první quest, tak ti to místo 1,5 násobku prodlouží o 10 minut ten triple
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam