• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    rozbalit záhlaví
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: To šťouchání mi připomnělo - můžeš mi prosím říct, jak dlouhou mám tu řadu, co jí jedeme spolu? A jak se to vlastně jmenuje?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já zase od doby, co zavedli x3 na druhý den, hraju jen jednou denně, prostě si večer udělám pohodu a plně se tomu věnuju 15-30 minut (podle stupně unavenosti a taky potřeby ne/vypadnout). Takže pro mě ostatní truhly nějak ztratily význam. Quest s crossem mě ale vždycky zaručeně pobaví, to je skoro tak dobré jako si do někoho šťouchnout.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, v tomhle jsem marná, většinou si vystačím s ranní/noční truhlou a ty týmový mě znervózňujou
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: že jo! Cross mi to vždycky zkazí, kdežto když mám parťáka, co si s questem hrajeme až do neděle, tak máme takovej dvojtejch expů! :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Ve skutečnosti čim déle quest trvá, tim lépe - nebo alespoň je možnost déle dávat double XP.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    No ne. Mám quest s crossem a ještě to není hotové. Ziram! :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    dneska se mi zase předělaly od rána denní questy...ráno jsem je všechny udělala a teď najednou zas jeden neudělaný...

a nejblbější je "dokonči jednotku", když jsem nejblíž tak 15-20 lekcí, story dtto
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    DURDIN: To mi dělalo dřív, ale teď mi to zůstává. Jak říkám, je to čím dál zabugovanější.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RUTHLESS: Mně se tam najednou ty stories vrátily 😅 je to rozbitějši než jindy.

NELDE
    NELDE --- ---
    RUTHLESS: To se mi stalo už 2x po té, co najednou změnili strukturu lekcí - některé slovíčka neznám a některé stories mi to přeskakuje. Řešení je dát si jiný jazyk jako absolutní začátečník a jsou jiné tasky. Třeba řečtina tuším stories nemá.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    QUANTI: hele mne se to jednou stalo, ze mi to ty stories na chodniku preskocilo, ze jsem byl asi moc dobrej a usoudilo to, ze ten level nepotrebuju delat :-) a ne, nespnilo to quest.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: když přepneš na jazyk, co nemá stories, tak se ti automaticky změní i ten daily quest na něco jiného.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Stories mám v jediným jazyce. Tohle je on. Leda bych začala úplně novej 🤷🏼‍♀️
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: Ale možná co přepnout jazyk?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (připadám si jak ten zhypnotizovanej chudák v tom vtipu, jak má vyhodit z balkónu televizi a po čtvrt hodině se na něj vyřítí se zoufalým řevem "nemám, kurva, prostě nemám!!")
    CROSS
    CROSS --- ---
    Abych citoval z mého oblíbeného filmu: "I gave him an impossible task."
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jako... Co je to za quest?!

NELDE
    NELDE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nemyslels koukat na Solitaire a hrát Výměnu manželek?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: nefungovaly už včera, dost mě to nakrklo, protože mi to ten desetiminutový 3x neprodloužilo :-(
    jako samozřejmě, jde o opakování a vůbec, ale!!!

(už cca měsíc jedu primárně němčinu, bo ruštinu jsem dojela až do konce a opakování stojí za hovno, a je teda fascinující, jak rychle se mi ta němčina vrací, a o kolik jednodušší je po blbým měsíci v němčině uvažovat)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LORD_DE_SEIS: A dopice :-D plánuju export ve vlaku do Prahy z Brna
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Dneska nějak nefungujou odměny za questy, tak pokud to máte v postupovém žebříčku nějaký nahnutý a potřebujete aby fungovaly, nechal bych to radši na později 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam