• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    no ja to mam tenhle tyden dost na prd 🤣

E42
    E42 --- ---
    Wut?!

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TUILE: žádný stres, nejvíc dělám v sobotu. Pošli mi v sobotu ráno dabl a je to.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Jinak je teda v Duolingu ted jedna novinka - kdyz si otevrete moznost pridat přátele, tak se vám tam zobrazí lidé přezdívkou a pod tím máte název uživatele tak, jak ho máte uloženého v kontaktech...
    Což mě teda docela sere, protože jsem zjistil, že je tam i šéf a asi to nevypadá dobře, když mám třeba během dopoledne 3000XP :-D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KURE: tak to netušim...ještě bycj zkusil v telefonu -> nastaveno->display -> tmavy (alespon v samsungu je to takhle)
    KURE
    KURE --- ---
    LORD_DE_SEIS: A přesto je to v mobilu bily
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Ja jak som vcera zaspala, tak padam hodne dole.

Minuly tyzden sme sa o to prve dotahovali poslednych par minut. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já se nedivím, já si jen odložila :) To je tak vždycky když jeden týden chytím dobrou skupinu a pak zaboduju :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TUILE: no, ten taky ne :-)
    i když únor šel, zaspala jsem v lednu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja posledni mesic jedu stylem- v nedeli dam trista bodu, abych se udrzela v lize.
    friendquest splnime v nedeli…

TUILE
    TUILE --- ---
    TRISSIE: breznovej :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a teda já su debil, včera jsem lekci neudělala vůbec. No holt nebude únorovej perfect streak...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak jistě, tenhle týden tě to hodilo do skupiny podle výsledků z minulého týdne, tak se nediv :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Já teď dva dny nedala ani všechny tři denní challenge, jinak jsem měla odznak už včera. Chybí mi přesně jedna challenge.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Jj, mě taky, ale nějak mi teď ty bonusy blbnou. Minulý týden byla jednoduchá skupina a bez větší námahy jsem byla třetí (s trošku větší jsem mohla být možná i výš), tak tenhle budu bojovat o udržení.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ale jestli KURE dá aspoň jednu lekci nad 90 %, budu mít už dneska březnový odznak 😅
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Divný. Já mám po všech bonusech ještě asi půl hodiny triplu, ale už mě to nebaví. Přesně mě ale triply na druhý den (navíc se zapnou automaticky při první lekci) motivují udělat to jen jednou denně najednou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ne. Ale 3x bonus mi vyprší tak po 5 minutách a 1,5x bonus mi to pak neregistruje :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Minulý týden jsem byla v pohodě první, tenhle s jazykem na vestě pátá.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja vcera zaspala v polke lekcie. :D Nastastie nebola prva, tak aspon ten den mam zaratany. Akurat na dnes nemam 3x bonus.

Inac tam tento tyzden mame zase par blaznov, tak si pojdem kludnejsim tempom, len aby som sa udrzala. Ked tam boli minuly tyzden rozumnejsie hodnoty, tak som u toho sedela dlhsie, postupila o vacsi kus v novych veciach a kazdy den sme sa pretahovali o tie prve miesta. Ocividne to sutazenie tam na mna ma dobry vplyv. Pokial je teda sanca sa donho rozumne zapojit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam