• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    KUHL
    KUHL --- ---
    Taky sem ho nemel
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Oni zrusili ten sobotny bonus, alebo to mam zase rozbite?
    KUHL
    KUHL --- ---
    HELOUN: děkuji. Myslel jsem samozřejmě i jiné bugy, jak jsem psal v původním dotazů. A ano, taky nikdy nic neřešili.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BALAENA: Heh, takze rychlost riesenia si drzia konstantnu. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    HELOUN: Mala som tak jednu "chybu" v ukrajincine. Nebralo to vyslovnost ani priamo ukrajincovi a podla reportov tam tych ludi so stejnym problemom bolo viac. Trvalo myslim vyse pol roka, kym sa mi ta kapitola vtedy podarila nakoniec zavriet.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    HELOUN: mně na nahlašovanou chybu přišla reakce asi po půl roce. že se na to koukli, že mám pravdu a že to opravili.
    já samozřejmě koukala jak vejr, protože už jsem si to dávno nepamatovala
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    KUHL: Bugy tohohle typu taky nenahlasuji, ale hlásila jsem chybu v překladu a bohužel též bez reakce. Je to jiz delší dobu, ale teď nedávno na mě stejná chyba v opakovací lekci opět vyskočila, takže je to nejen bez reakce, ale zjevně i bez řešení :)
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    Jsem se tak zbezne mrknul do historie a flexit tu s tisicovkou je asi trochu trapny, ale kdyz uz jsem si ten screenshot udelal…:)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: mne vcera zrusili a nezaratali dalsi bonus, tak som sa len pousmiala a vypla to. Turnaj asi nedam, nemam tento tyzden tolko casu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: No, ne, už mám finále párkrát úspěšně splněno, dřív bych si řekla "tak třeba příště", teď bych si řekla "této mety jsem už dosáhla a když vypadnu, furt budu diamantová", uvařila si čaj a šla si číst s kočkou do postele :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: taky bys byla v nervu, kdybys byla ve finále (pátek jak vyšitej)
    KUHL
    KUHL --- ---
    NELLAS: diky za starost :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KUHL: Klidně to tu nech, jen mi přijde, že se tu nějak zbytečně rozčiluješ :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KUHL: šmarjá pano, nepřišel jsem se ti vysmát - myslel jsem, že tě zajímá názor ostatních. Nechám si teda klíčenku a dál se k tomu nebudu vyjadřovat. Přeju hodně štěstí s řešením reportů, snad ti ty propadlé bonusy pak zpětně nějak vykompenzujou
    KUHL
    KUHL --- ---
    NELLAS: ja sem uplne v klidu, ptam se jestli nekdo nekdy neco reportoval a prineslo to nejaky vysledek. jestli je to nejak mimo klub, muzu to smazat. Klicenku si klidne vem, mam jich dost :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KUHL: Hele, klid, holt to tu každý tak neprožívá, minulý týden jsem vzdala postup do finále, protože mi to nenačítalo bonusy a já se rozhodla, že nahnání bodů pro body za můj čas nestojí. Nějak to hlásit by mě teda ani nenapadlo, mně jde primárně o ty jazyky, sekundárně mě teda ty body a žebříčky taky motivují, ale nežeru to tak, abych to někde hlásila nebo se tím užírala. Beru teda taky klíčenku.
    KUHL
    KUHL --- ---
    LORD_DE_SEIS: ty jsi fakt nejak natvrdlej - nikdy jsi nic nereportoval a prisel ses mi jen vysmat. diky a tady mas klicenku.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KUHL: neprudim, dal jsi dotaz do pléna - předpokládal jsem, že tě zajímá názor ostatních
    KUHL
    KUHL --- ---
    LORD_DE_SEIS: takze je ti to jedno a jen prudis. ok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam