• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Budem mat zda sa dost pohodovy tyzden. Sa to teraz hodi. :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Mne tiez prvy krat a zrovna sesternica :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: taky mi tenhle týden vyšel jeden přítel, doteď jsem nevěděla, jak to vlastně vypadá :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Jj, je, dokud jedno z dětí nespadlo, tak byly ve stejné skupině v perlové lize asi tři týdny :))
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Myslela jsem, ze není možné být ve skupině s někým, koho máte v přátelích, ale stalo se :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Netuším, ale naskočila jsem druhá nebo třetí pod čarou. A než jsem odehrála pár lekcí, tak se většina žebříčku nade mnou ani nepohla :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tak to je divny... prece kdyz udelas lekci v novem tydnu, tak te to zaradi do skupiny. Ještě se mi nestalo, že bych udělal 4000xp a nemel protihrace. Jediny co me napada je, zda-li treba nekdo nesmazal ucet a nedoplnilo te to tam
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: To by som videla skor na jednu z mnohych nahodnych chyb. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ale ty 4000 měl dotyčný právě odehrané ve chvíli, kdy já jsem skončila první lekci a vstoupila do skupiny z nějakého dost spodního místa. A všichni ostatní ve skupině už byli offline. Takže ti to nesedí.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tak ono to tak logicky musi byt, nemuze te to vecer hodit do skupiny s lidma, kteri zacali dopoledne. Musite zacit ve stejny cas a pak je to o nahode, ale tim, ze zacinate az v pondeli vecer, kdy uz je ta frekvence prihlasovanych nizsi, tak je vetsi sance, ze se potkate
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Většinou mě to hodí do skupiny, kde v té chvíli všichni nějak začínáme.
    Tak dneska měl první asi 4000 bodů. Celkem za týden 30000.
    A mám tam další dva nyxaky.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    K comu su tie statistiky? XP nie su urcite za posledny tyzden, ale ani za cely turnaj. Denne davam cca 30-40 minut, takze tam to vyzera asi na 2 tyzdne. Ale nove slova su nezmysel uplne, tych som len za vcerajsok mala viac. To si u kazdeho cisla hodia nejaku random hodnotu?

KUHL
    KUHL --- ---
    NELDE: to jsem nevěděl, diky
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELDE: zajimavej tip, diky :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Jojo, ten týden, co začíná turnaj, skončit těsně pod čarou
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Aha, takze pockat hned na zaciatku. :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Když začne turnaj a v tom kvalifikačním kole nepostoupíš, tak máš v dalším týdnu další pokus (myslím, že ještě ve třetím). A je to samostatný turnaj, takže těch 10k+ je tam minimum.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    TUILE: ehm, tak já si ho jdu zase stáhnout, dal jsem si celkem dlouhou pauzu :) @losmichalosczech
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    SHARKIE: ona je k tomu taková historka.. Vyhrál jsem takovou větší fotosoutěž a pozvali mě na obří veletrh v Barceloně (MWC), abych tam o tom svém focení něco řekl. Podotýkám, že jsem se AJ nikdy neučil.

Měl jsem měsíc na to, se z téměř čisté nuly naučit alespoň natolik, abych se nějak základně domluvil a udělal tu prezentaci ...
    Učil jsem se několik hodin denně mnoha způsoby a jedním z nich bylo i Duolingo :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEEJAYY: Fujtajbl :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam