• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Koukla jsem mu na profil, odhaduju, že se skrz ten samej účet učí asi tři nebo čtyři různí lidi. Představuju si byt, kterej sdílí pět nebo šest brazilskejch imigrantů do Španělska, někteří jsou tam dýl, jiní krátce, všichni sdílej účet svýho bytnýho, bytnej se učí anglicky a portugalsky, aby jim rozuměl, oni se učej španělsky v portugalštině, mobil jde z ruky do ruky, komu se podařilo zlegalizovat pobyt, posílá děti do školy a ty se učej v tý portugalštině i anglicky, děti bytnýho se učej anglicky ve španělštině a pak je tam zjevně ještě Ital, co neumí kváknout jinak než italsky, takže se všichni ještě učej italsky ve všech třech jazycích, aby se s ním sakra konečně dorozuměli
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: já se přiznám, včera jsem do setrvání v diamantové lize musela investovat 13Kč na dokoupení 150 chybějících diamantů!
    V devět jsem byla s rezervou 11. a když jsem na to koukla těsně po desáté, tak první sestupující.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: nemají život!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    No tyvoe, je pondělí jedna odpoledne, ráno jsme začínali všichni z nuly a teď už někdo má 8500 jenom asi za čtyři poslední hodiny

Jak to ti lidi proboha dělaj
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHARKIE: Nojo... a bum, už jsem ve smaragdové :/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som este mala cas, zda sa. Akurat nechapem, preco mi duo cely tyzden vytrvalo tvrdi, ze niekto zabral moje miesto, ked som cely dobu prva.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ja tiež. Ešte chvíľku počkám a spravím pár lekcií.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja na to zase zabudla. Teda ja tak nejak celkovo zabudla, ze je nedela.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Lol, tak to je něco, co mě sere úplně nejmíň :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    Tak dneska na to už vědomě seru, i když jsem začal týden půl hodiny před půlnocí, celý ho držím na hraně vypadnutí... včera jsem si udělal náskok, aby to nějak šlo, dneska taky spíš nadstandardně doplnil... a stejně mi teď chybí minimálně tak 800 bodů, abych se udržel... mrdky, mám chuť se na to vykašlat už úplně a zkusit něco jiného... po více než roku nonstop v diamantu...grrr...naprosto demotivující...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Na webu to ještě vidím, ale v aplikaci nevidím ani ty minulé, docela mě to štve.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tfuj, ještě že jsem v té skupině, které nezmizely. To by mě fakt naštvalo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Ikonku len
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: záleží jestli máš ikonku nebo widget
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Teraz mam Dua celeho mokreho/spoteneho (?). To sa fakt meni ta ikonka x krat za den?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ATOMINATOR: to mi nejde, neprojdu testem :D ..a nic jinyho mi preskocit nejde (mam free verzi zatim, nevim, zda je to tim?) Takze dneska zase nekonecnna buzerace s cajem a kafe. Asi se na to vybodnu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Taky je nemám. Místo toho je tam nějaký týdenní quest, ale už je splněný a pořád mi to hlásí nějakou neviděnou novinku v questech, ale když tam vlezu, tak tam nic nového není.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Zmizely mi ty měsíční odznaky. Dopoledne tam ještě byly
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    IOM_NUKSO: Klidně můžeš přeskočit do další lekce, pokud seš si jistá ve slovní zásobě té jednotky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam