• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: pravidelně někomu posílám za 20 gemu zachranej freeze
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CROSS: Freeze sa da druhym doplnit. Obcas mi to ponukne, tak som hodna. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CROSS: Tak to mně ne, a s radostí bych to dětem naposílala :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: tak to máš dobrý, já půlku vlastních diamantů utratila na cizí freeze, protože to po mně somruje furt a já jsem měkká, zvlášť když už ani nevím, kdo je z nyxu, kdo z rodiny a kdo je nějaká divná cizí osoba, k níž jsem přišla bůhvíjak :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Velká škoda že se ty diamanty nedaj odprodat sově zpátky. Nebo nějak nasdílet. I když mám pocit, že mi to jednou nabídlo někomu něco poslat, už si nevzpomenu, na freeze nebo tak něco.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pche. Já to hraju tak rozvlacne, že pravidelně kolísám od perly k obsidianu.
    Ale tenhle týden je změna, klesla jsem kamsi do zelenýho.

Zajímavý, že i při tempu většina questů a tak 3 až 5 lekcí za den. Jen nestíhám to dělat v takové časy, aby byly dably.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: hlavně teda teď jsi v "pralesní lize", budeš s podobnejma zoufalcema, to nebude moc náročný... já si naběhla tím 2. místem týden předtím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: podvodem, nebo teda zaplacením výpalného, a to jsem musela ještě diamanty přikoupit, protože jsem měla jen 1850!
    Ale těch 200 stálo 13 korun, tak jsem nad tím mávla rukou, že ekvivalent 3 rohlíků do vlastního dobrého pocitu z 99-týdenní řady zainvestovat můžu :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CADDY: odpovim si sam – asi to taky nedala, ted u ni vidim obsidian :(

Aspon vim, ze to nemelo cenu zoufale honit, tolik bodu bych za pulhodinu ani nedal, zvlast jen s kratkym doublem a jinak nicim...
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRISSIE: Takze to prislo vnivec, nebo jsi to jeste vytahla na posledni chvili? Ja furt premyslim, zda obetuji ty 2000 diamantu za udrzeni, jako jsem uz parkrat udelal, kdyz mi to uteklo nevedomky...ale ted me to tak otravilo, ze nejak uz nemam chut... a navic tento tyden necekam nejak moc casu, abych to pripadne resil znovu mezi divocaky...

A jeste by me zajimalo, zda se udrzela Daioni, ktera je ve druhem radku nad propadlistem v dobe screenu :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: made my day :D
    Dá se s těmi gemy obchodovat? Že by ještě proplatili kus nájmu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Koukla jsem mu na profil, odhaduju, že se skrz ten samej účet učí asi tři nebo čtyři různí lidi. Představuju si byt, kterej sdílí pět nebo šest brazilskejch imigrantů do Španělska, někteří jsou tam dýl, jiní krátce, všichni sdílej účet svýho bytnýho, bytnej se učí anglicky a portugalsky, aby jim rozuměl, oni se učej španělsky v portugalštině, mobil jde z ruky do ruky, komu se podařilo zlegalizovat pobyt, posílá děti do školy a ty se učej v tý portugalštině i anglicky, děti bytnýho se učej anglicky ve španělštině a pak je tam zjevně ještě Ital, co neumí kváknout jinak než italsky, takže se všichni ještě učej italsky ve všech třech jazycích, aby se s ním sakra konečně dorozuměli
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CADDY: já se přiznám, včera jsem do setrvání v diamantové lize musela investovat 13Kč na dokoupení 150 chybějících diamantů!
    V devět jsem byla s rezervou 11. a když jsem na to koukla těsně po desáté, tak první sestupující.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: nemají život!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    No tyvoe, je pondělí jedna odpoledne, ráno jsme začínali všichni z nuly a teď už někdo má 8500 jenom asi za čtyři poslední hodiny

Jak to ti lidi proboha dělaj
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHARKIE: Nojo... a bum, už jsem ve smaragdové :/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som este mala cas, zda sa. Akurat nechapem, preco mi duo cely tyzden vytrvalo tvrdi, ze niekto zabral moje miesto, ked som cely dobu prva.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ja tiež. Ešte chvíľku počkám a spravím pár lekcií.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja na to zase zabudla. Teda ja tak nejak celkovo zabudla, ze je nedela.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Lol, tak to je něco, co mě sere úplně nejmíň :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    Tak dneska na to už vědomě seru, i když jsem začal týden půl hodiny před půlnocí, celý ho držím na hraně vypadnutí... včera jsem si udělal náskok, aby to nějak šlo, dneska taky spíš nadstandardně doplnil... a stejně mi teď chybí minimálně tak 800 bodů, abych se udržel... mrdky, mám chuť se na to vykašlat už úplně a zkusit něco jiného... po více než roku nonstop v diamantu...grrr...naprosto demotivující...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Na webu to ještě vidím, ale v aplikaci nevidím ani ty minulé, docela mě to štve.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tfuj, ještě že jsem v té skupině, které nezmizely. To by mě fakt naštvalo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam