• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TUILE: Je to možný - nepaněmáju :-)

NELLAS: hru na kuře neznám, ale pravidla souhlasí - spoustu lidí se první dva dny snaží a když jim uskočíš o 5k, tak jejich výkon prudce klesne ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: To je jak hra na kuře. Musíš holt ukázat protivníkovi, že nejsi racionální soupeř a klidně u toho umřeš. A pak to druhá strana vzdá a ty vyhraješ. Nebo nevzdá a bude z toho čelní náraz.
    TUILE
    TUILE --- ---
    LORD_DE_SEIS: myslis souperka Katja? :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELDE: i já znám lepší způsob, jak trávit neděle - tohle jsem udělal jenom proto, abych to po zbytek týdnu dělat nemusel.
    Soupeř KATR to zkusil urvat, aby ostatní demotivoval a odradil - nehraje to takhle furt - minulý týden měl 15k.
    Předpokládám, že to vzdá, protože neni magor, aby se to takhle snažil urvat každej den.
    Anebo to hecne a bude chtít urvat - pak to bude dlouhej tejden :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Dělat to hodinu dává termínu madness ten správný význam (-;
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: Za match madness s triplem na poslednim levelu máš 225XP a limit je 1:45
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: jak zvládneš 125xp za minutu?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELDE: to já občas vydělám i 1500 za hodinu, když i toho nehraju duolingo :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tvl :-]

NELDE
    NELDE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Hmm, já bych dal max 3600 za hodinu, kdybych měl celou dobu 3x a jel opakovací cvičení.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELDE: je to možné, že to je nějaká chyba no...třeba se to srovná a nebo mu to zůstane jako nějakej bug.

Já jsem teď za hoďku nahrál asi 7500 a to jsem do toho měl dva telefonáty, napsal jeden mail a ještě se domlouval s kolegy, kam půjdem na oběd :-)
    Dřív jsem si taky myslel, že podváděj - teď už jsem v těch úsudcích opatrnější

NELDE
    NELDE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jasně, že teoreticky by se dalo, ale to by ho to zařadilo do skupiny mnohem dříve ne? Tohle vypadá, že udělal 30k během několika minut. Navíc za celý týden má většinou nulu, jen v sobotu 9k a v pondělí 30k? Možná to není podvodník, ale nějaký bug.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ach jo... to zas bude týden

KUHL
    KUHL --- ---
    SHARKIE: přesně tohle se mi stalo taky. Jen mi to ještě nepreplo do toho finále..
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ARGANNAH: Ja to este nejak skusla, aj keby sa to nespravilo. Ale jak mi to minulo bonus tak, ze sa ani len neprejavil, to ma vytocilo uz fakt hodne.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jinak tim horsim zpusobem jsem zjistila, ze pokud neodklikate uplne vsechny ty hura, ziskal jsi quest, vrat se zitra a tak dale hlasky, tak ten 3x bonus nenabehne. To nastvalo dost :-(
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SHARKIE: Taky se mi to stalo, dost mě to otravilo, ale pak se to najednou srovnalo a jsem nakonec v tom finále taky (s odřenejma ušima)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: chvilku po půlnoci to strašně blbne. ale do rána se to obvykle resetuje.
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Trochu otrava, kolik v2t se v t2ch 6 lekc9ch opakovalo. A bohužel mi trvaly of 23:56 do 0:03, takže streak se mi započítal až na dnes. Ale zase vedu ligu.
    Vaše starosti na moji hlavu :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dobry a nevsimla som si, ze je polnoc o par sekund, rovno sa mi minul 3x bonus, ktory sa stejne nepouzil, ale zaroven sa nezmyselne splnil dalsi ukol na novy 3x za 24h..

Ja fakt nechapem, jak tohle robia. Jak zvladnu robit apku, kde je take kvantum uplne nezmyselnych random chyb. Tohle keby som robila v praci, tak ma davno vykopnu. To nie je tyzden, co by to nemalo nejaky divny bug.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam