• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    E42
    E42 --- ---
    Ona celá ta unit nazvaná něco jako "Speak like the locals" zaměřená na hovorové koncovky v češtině je čiré zlo, ale zprznit shodu podmětu s přísudkem už je trochu moc.
    E42
    E42 --- ---
    U kurzů v "češtině" to snad ani nemá smysl. Jsou to automatické překlady a opravám se asi nikdo nevěnuje. Chyb je tam jak máku a myslím, že report mi neakceptovali ani jediný. Naopak v kurzu španělštiny z angličtiny mi jich akceptovali už spoustu.
    Mimochodem, když už mluvíme o chybách. Bych blil.

CADDY
    CADDY --- ---
    NELDE: to jsem samozrejme udelal...a dvakrat, neb jsem to napsal stejne "blbe" i pri oprave :-D :-D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CADDY: Třeba reportovat chybu - zřejmě nemají žádnou logiku na správnost věty, jen seznam správných možností a občas se stane, že nějaká tam není.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tu blesky mě znepokojují.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Vzpomněl jsem si asi ve tři čtvrtě na 10 a ještě chtěl stihnout prchající truhličku, takže nakonec jsem o pár bodů spadl do rubínové. Tohle je fakt týden na houby.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    Reklama na Super s třesením prsních svalů? Vážně?
    CADDY
    CADDY --- ---
    QUANTI: Jo, takové věci mě občas dost naserou taky... (i když ta angličtina umí být hodně zrádná se svými netušenými podmínkami...)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Tohle mě tam občas taky pěkně sralo. Jeden z důvodů, proč sem se na to úplně vybodnul.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak ty vole.

VENIKA
    VENIKA --- ---
    Tak Family už je ok.

Jinak teda po 360 dnech můžu konečně říct, že mám návyk - usnula jsem, aniž bych splnila lekci, ve 23:55 se probudila, skoro poslepu zapnula procvičování slovíček, úspěšně zakončila a zas usnula :). Freeze mám, takže to ani nebylo potřeba, nějak se to prostě stalo :).
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    S tymi reklamami je to strasne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATOMINATOR: Uhuhuhu, ukradli mi tablet!
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ARGANNAH: Toto není náš tablet!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    ARGANNAH: Píšu rychlejc, než čtu. Vydrž, sestro, svět trpí s tebou!
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Duo má evidentně problém, vyhodil mi všechny lidi z Family. Na redditu už je vlákno se stovkou stejných komentářů. Navíc lidi nejdou přidat zpátky.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Specificky jsem šla do super duolinga proto, abych UŽ NIKDY NEMUSELA KOUKAT NA REKLAMY NA TEMU, akorát dneska odpoledne se jim něco vysralo, aplikace se tváří, že žádný super duolingo nemám a PUSTILO MI TO REKLAMU NA TEMU. Nezbejvá než čekat až to zas naskočí a zatím si aspoň si můžu procvičit sprostý nadávky ve vícero jazycích. Scheisse, merde, joder, fuck this shit, pičku materinu. Děkuji za pozornost a jsem s pozdravem.
    VIDA
    VIDA --- ---
    QUANTI: Sleduju na Instagramu nějakýho hrobaře, tak mi teď chvilku trvalo zorientovat se, proč sobě vybíráš truhlu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam