• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Cross opět všechny rozseká na cimpr campr :D

CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Duolingo nejak pritvrdilo, klikl jsem, ze nemuzu poslouchat a on mi na to rekl, ze to je spatna odpoved. Wtf?

CROSS
    CROSS --- ---
    Moje pozorování je, že je to skoro jedno, už nějakou dobu začínám v pondělí večer mj. proto, že přes den na to stejně nemám čas, a prostě někdy se to sejde a s desítkou za týden je to na bednu, a někdy tu desítku členové skupiny nahrajou dřív, než dohraju tu pondělní čtvrthodinku.
    AETHER
    AETHER --- ---
    Moje pozorování je, že to člověka obvykle zařadí to podobně výkonné ligy. Takže když jsem chtěla první místo v diamantové lize, další týden jsem byla mezi samými blázny s 30 tisíci týdně. Když si hlídám, jen abych z ligy nevypadla, tak další týden obvykle nemám tak výkonné spoluhráče nezávisle na tom, v kolik se zapojím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Jo, taky jsem dřív měla kolem 1000-1500, než jsem začala hlídat nějaké bonusy (tehdy byly ještě x2). A najednou mívám 3500-5000 při obdobné snaze.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: 3k je potřeba na postup z perlove výš. Proto z ní nepostupuju :)
    Možná už dostali systém 3x všichni a tak se to "srovnalo".

Při stejném učení mám v tomhle počítání dvojnásobek bodů za týden.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: taky se mi to stalo, ale pak jsem tam parkrát chytil blázny a od té doby to nechávám na pondělí a přijde mi to hratelnější
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: jo, to jsou ti, co mají první lekci týdne v neděli v 22:01, taky jsem v takové lize párkrát byla :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Aktuální foto

BALAENA
    BALAENA --- ---
    Junior má ve zvyku začínat v neděli tak 5-10 minut před půlnocí. To se proberou ti, kdo potřebují jedno nedělní cvičení na streak, a dost často to mají na háku i po zbytek týdne
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Hele muž má po několika (nezáměrných) pokusech jiná pozorování - říká, že těsně po té nedělní desáté vždycky chytí jen stejné zoufalce, co zapomněli nebo prošvihli konec ligy ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kolik u vás mívá poslední postupující v diamantové? dřív mi stačilo mezi 1500-2000, teď to pod 3k nejde.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: jo, určitě i mnozí magoři tuto taktiku rádi využívají, ale pravděpodobnost, že na ně narazíš, je určitě nižší
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mne sa vcera podarilo od prepadnutia este dost poskocit na poslednu chvilu. Som doplnala tie zrusene legendarky a s 3x bonusom to dost naskakovalo. Magorov sme mali len par nastastie. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já bych teda podotkla, že moje skupina je plná magorů, i když začínám v pondělí ve 23:55 a v diamantové se držím pravidelně na posledních třech nesestupujících místech!
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAR_TINA: Začne nové kolo. Čím později člověk začne, tím slabší soupeře dostane, et vice versa.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MAR_TINA: v neděli ve 22:00 začíná nový týden. Když začneš v neděli ve 22:00, tak si můžeš být jistá, že budeš mít ve skupině spoustu magorů. Když začneš v pondělí odpoledne nebo večer (někteří zde začínají v pondělí pár minut před půlnocí), tak máš větší pravděpodobnost, že budeš mít hratelnou skupinu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VANEK: a způsobí to co?
    Sorry, já se tu jen učím jazyk :)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAR_TINA: V neděli se mění liga.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LORD_DE_SEIS: jaký to má význam, těch 22:00?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam