• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hele, když člověk bude týden na dovolené mimo civilizaci, dá se streak nějak uchránit / opravit?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Ja ho kupujem vzdy, ked sa mi chce a mam zrovna cas
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Som rada, ze mam klud :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Asi poprvý v životě jsem využila takový to dokoupení čtvrt hodiny bonusu navíc za 100 diamantů, včera i dnes
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dobrý závody teda

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Hups :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Já docela jo 🤣

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja zacinala taky nejak v nedelu po 22.. a nestazujem si :D

BURAK
    BURAK --- ---
    CADDY: imho se to casem zacatku tydne vubec neridi. Ja treba zacinal v nedeli po 22. a ted po dvou dnech

CADDY
    CADDY --- ---
    Ja mam ted „pritele“ snad pokazde nejakeho :) Takze podle toho, co rika MAAJAA, to asi fakt nějak rezervuje... a mozna i kvuli tomu uz moc nefunguje me zacinani mezi 23. a 24. hodinou :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Poslušně hlásím, že jsem včera začínala přibližně kolem 5 odpoledne, (chtěla jsem začít dřív, ale nestihla jsem to)
    A Caddyho mám jen za prázdniny už potřetí 🙃
    B3DA
    B3DA --- ---
    zacal jsem vcera v 2105, tabulka uz vypadala takhle. takze me to hodilo nekam, kde vetsina lidi mela chvili hotovo..
    v nedeli jsem se nechal vyhodit z turnaje, kde meli prvni dost nad 20k, mozna to konecne bere v uvahu i takovy veci. tedka jsem spotreboval 30min bonus z minuleho tydne a snad se udrzim v diamantovy - ke konci na to zas nebudu mit cas
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já začínám obvykle kolem půl dvanácté, sem tam s lidmi odsud v lize jsem, tentokrát ne.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: tady k tomu můžu poznamenat, že jsem nikdy s žádným z přátel v lize nebyl :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: tady k tomu můžu poznamenat, že za poslední třeba měsíc, šest týdnů jsem se potkal v jedný skupině s řadou lidí odtud, a sám pokaždý začínám v pondělí kolem devátý večer.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já byla jednou v lize s lidma, kde jsme začínali i v rozmezí několika hodin. Asi to nějak "rezervuje místo".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já začínám mít takovou teorii... a tady je dost velkej pozorovací vzorek na to, aby se dala otestovat.
    pokud vám to někomu hodí v seznamu přítele, můžete sem oba nahlásit, v kolik kdo z vás začínal?

ono totiž už vůbec to, že byste se měli sejít jako přátelé, když jde začít kdykoli během 26 hodin, je statisticky velmi nepravděpodobný, že.
    CADDY
    CADDY --- ---
    musím říct, že taktika začínat v pondělí až před půlnocí, přestává nějak fungovat... už několikátý týden mají na začátku jeden až dva tisíce, jakmile udělám první lekci... a je stále náročnější se někde udržet... něco je jinak a začíná to být moc dotěrné...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: velká rodina :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Tak tady jich ale musí být tak deset :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam