• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Jistě chápu. Kdybys potřebovala pomoct, třikrát mrkni.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Spíš jsem si prostě tak zvykla 🤷🏼‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: To už je nějakej stockholmskej syndrom, ne?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uáá, já bych si to strašně pustila. Ale musím odolat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky jsem se kvalifikovala do finále, teda jsem popravdě dost překvapená. Let the bloodbath begin
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uf, zvládla jsem postup. Ale 11 a půl tisíce bodů, to už nikdy nechci opakovat.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    7 min pred koncom som sa omylom dostala na 1. miesto. 😃 A tak dufala, ze sa to ten za mnou nedozvie, pretoze sa mi dnes zase nezaratal 1 bonus a ja sla poslendych par minut bez nich s minimom bodov. A vyslo to. 😃

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAAJAA: ajo legendary! to mě nenapadlo, já to strašně nerada dělám, ale čtení nebo příběhy by asi byla možnost :))

dcera mi nahrála asi 200 XP na šachovejch turnajích, mně nejdou, jí jo ;) jsem devátá, tak uvidím, jestli to udržím, kdyžtak ještě dám pár těch legendek. Díky za tip!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale legendary čtení jsou přesně pro tuhle příležitost :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    možná se to takhle na poslední chvíli už nezobrazuje - já teď koukám, že tam tu možnost požádat taky už nemám (na postup kašlu, proto jsem se hecla do turnaje, aby mi pak stačila jedna udržovací lekce)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    QUANTI: Hodně dává dělat levly na legendary a případně jak jsou kolem cesty hvězdičky tak za třetí jsou taky fajn body a můžeš jí hrát opakovaně...

Držím palce a kdyby byla možnost poslat ti doubl tak taky pošlu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: můžeš žádat? pošlu ti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Potřebuju za hodinu nahrát 400 XP a nemám už žádný doubly. To bude krušný.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Já mám pět (779 dní).
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ja mala vzdy max 2, ale s tymi bonusovymi mi to na 5 vyliezlo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo, teď jich tam mám 5/5.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Hmm, svého času jsem měla max 5. Akorát jak jim to blblo, tak jsem vždycky chvilku měla 0, chvilku 2, chvilku těch pět. I když jsem je vůbec nevyužívala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: přišlo mi, že počet freezu se zvyšuje počtem dní v kuse, ale jako stovkama dní. Za 385 mám možné dva, tak třeba ten třetí byl po 500?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Tak to je zaujimava informacia. :)

Inac kedysi mi pridavali freezy nad ten max, ako nejaku odmenu. Len uz si nepamatam, aku. To este funguje, alebo to uplne uz vysumelo?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: jestli chces, zmen si heslo a posli mi prihlasovaci udaje, ja ti ten freeze jednou lekci tejden podrzim ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam