• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Co to je za nové úchylné animace na konci lekce?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PROSTE_LO, co blázníš, je pondělí 😁
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Na poslednú chvíľu splnený 3x úkol na zajtra a ešte aj postup na 1. miesto. :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Nemenila, aj ked sa mi tu cas posuva sam na par veciach. :)

Bezne robim duo pred polnocou ale nechodim cez. On tam ukazuje, kedy sa to spusti. A prave na ten 3x mi zacal hodinu pridavat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Tak pozdě většinou vzhůru nebývám, ale když jsem jednou dělala lekci přes půlnoc, triple se mi aktivoval. Neměnila jsi časová pásma?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dva tisíce snad týpek za čtyři hodiny nenahraje, ne. (A ten druhý 400.)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Kedy sa aktivuje ten 3x bonus? To nie je o polnoci? Uz par dni mi duo tvrdi, ze az o 1, ale ukoly resetuje o pol noci. Alebo mam zas nejaku divnu chybu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (nebo minimálně na ty perfect lessons si to nemůžu vynachválit - buď vyjde napoprvé, nebo ta opravná.)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Jo, taky jsem je tam nechávala vyhnít, protože se mi to nechtělo dělat, ale na Sharkie popud jsem je dohnala (ono to stejně schovává asi jen kolem 30) a pak už tam jsou jen ty z aktuální lekce. Je to velmi užitečný.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Jj, já vím, ale nerada cituju na mobilu, kdyby to bylo nepřesný :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Odkedy som tu pisala, ze mi nefunguju tie bonusy, tak sa to spravilo.

Pocitam, ze tymto som to zase rozbila. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: To som bola ja :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Musis ich opravit hned jak vzniknu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAAJAA: jenže když mi tam dá sérii when why where what tak jsem v prdeli taky :D a i jedno špatně se počítá. To já slovíčka dělám každý den jednou. Jinak bych si je nezapamatovala.

QUANTI: já mám v sekci mistakes vždycky deset vět a ne každou si na podruhé pamatuju :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    MAR_TINA: Na perfect lesson je dobré procvičování párování slovíček, je bez časového limitu a slovíčka se hodí... 🙃
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Jako je pravda, že poslední dva týdny to přeháním 😅
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: A ty opravy, jak mi tu někdo minule poradil? Jen opravíš tu jednu, dvě, tři chyby z minulé lekce a máš perfect lesson. A zabere to deset vteřin.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: to se ptá těch, co nahrají ty tisíce denně anebo jsou týdny v tajemné lize, kterou jsem já nikdy neviděla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máme ve friend questu 50 perfect lessons. Já to v té řečtině prostě nedokážu a nechci nechat celý quest na TUILE, navíc bůhví jaký ona má jazyk.
    Tak jsem přepla na angličtinu z češtiny. Tvl, to se nedá. Duo píše, že hrozně vylepšilo lekce a proto mě šouplo z konce někam do 2. sekce. To je hrozná komedie všechny ty druhy lekcí v angličtině. A úplně nedávám ty české popisky. A dělá mi problém slovosled u českých vět :D

Ale aspoň je to tak jednoduché, že tím snad zítra nasázím 10 perfect lessons.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Aspoň to Duo by mě mohlo přestat shamovat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam