• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Proc duo buli, i kdyz mam lekci hotovou a postupuju?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Nezapomeň odehrát, taky jsem si až díky tvému příspěvku vzpomněla, že je neděle :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: Zase si mě vybral 🤦🏼‍♀️
    LIA09
    LIA09 --- ---
    SHARKIE: Jj, já nepochybuju, že bych to finančně unesla, jen mi zatím přišlo, že to nepotřebuju. Začala jsem tím, že jsem si pořídila premium k Mapám.cz, tam mám pocit dluhu vůči vývojářům větší.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ono to rodinne predplatne, ked sa rozpocita, vyjde dost malo.
    LIA09
    LIA09 --- ---
    SKORZENY: Jj, já jsem byla zvyklá splnit questy, abych měla triple, to mi teď přijde prakticky nemožný, i když dobíjím baterku koukáním na reklamy. Na druhou stranu, chápu, že chtějí všechny namotivovat k předplatnýmu – ale tahle motivace ve mně teda vzbuzuje tak akorát touhu brzdit patama. Uvidíme, do týdne sem přijdu buď s předplatným, nebo osvobozená od sovích okovů ;)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    LIA09: ja to tak mam od zaciatku
    Porovnavat sa nemozem, 108 dni :)
    Je to hrozna otrava, tri lekcie dam len ak je aspon jeden listening, treti quest nesplnim nikdy
    Moc sa mi to nastavenie nepaci, oplatenej verzii ale ale uvazujem, cela rodina drti
    KUHL
    KUHL --- ---
    LIA09: ty jsi odehrála 2455 dní bez placené verze? To je na metal
    LIA09
    LIA09 --- ---
    Tyjo, tak Duolingo mě převedlo na systém ubývající energie, a je to brutální. Energie ubývá s každou otázkou bez ohledu na to, jestli odpovím správně, dobije to po pěti správných odpovědích v řadě bodík nebo dva. S těmi 25 body zvládnu horko těžko tři lekce. Beru to jako tlak na nákup placené verze, ale obávám se, že u mě to bude mít přesně opačný výsledek – milé Duolingo smažu i s 2455 dní dlouhým streakem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VANEK: K druhé otázce - bohužel nemají, to mi taky chybělo :(
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nový jazyk se nedá vybrat (v appce) vyhledáváním, ale jenom z nějakého chaotického seznamu? A ještě tam ani nemají srbochorvatštinu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Tak kdyžtak příště 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: nechci boosty, sotva spotřebuju tripl za třetí quest a ten bonus za friend quest
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: No, já už jsem tu myslím psala, že jsem friends quest asociál, takže se snažím vždycky vyhmátnout rozdílení a vybrat si svého muže, protože o tom vím, že po mně nebude chtít posílat boosty a neposílá je mně, pokud si výslovně neřeknu :)) ale tentokrát si mě vyhmátnul syn 🤣 na počet lekcí nebo XP by to nebylo tak markantní, ale on většinou dělá šachy a tam se to počítá tak podivně ty procenta.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: proč tě nedostávám do friend questů? Taková pilná včelka by se mi hodila.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Velká pomoc v questu, to nemohu říct 🤣

VANEK
    VANEK --- ---
    TRISSIE: Jojo, už před drahnou dobou. Tak si holt občas koupím, když jsem na nule; ale zase mi je o to ví posílají kamarádi.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: No, jak som tu uz pisala nedavno, raz za cas sa mi ich doplnilo viac nad ten limit. Ale to uz je fakt davno. Teraz sa mi sam uz myslim nedoplna vobec.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Mně se to dřív doplňovalo časem, prostě když jsem dost dlouho měla streak, přibyl mi freeze. Za splněný quest si nepamatuju.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mmch, taky se vám přestaly doplňovat freezy? dřív to bylo tak, že pokud člověk o jeden přišel, dostal ho za první splněný quest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam