• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: moje taky. asi má depresi.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Stale mi buli 😃
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CROSS: Tak na androidu mi to nikdy nefungovalo
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARKIE: na iOS se sdílí běžící bonus, takže když např. aktivuješ 3x na iPadu a pak pokračuješ na telefonu, telefon ten bonus vidí. Tedy: když to zrovna funguje.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Placatím se v neambiciózně ametystové, ráno jsem se posunul na předpředposlední postupové s nějakými 360 body, a večer koukám, na postup bylo potřeba 800; to jsou dneska lidi.

MAR_TINA: Vibrace jsem vypnul úplně a jsem jen rád.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Vypnout animace?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ty větší delší a víc vibrující animace mě začínají mocně srát. Chcic klikat lekce, ne čekat, až tam zelený flek odskáče taneček.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Já na to myslím od rána, jen jsem absolutně neměla čas. Bonus na trojitý body jsem dokončila 21:57 😅
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    TRISSIE: Moj taky..

Ale viac ma trapi, ze bonusy nie su viazane na ucet, ale na zariadenie. Takze ked som sa chcela presunut na tablet, musela som sa 1 den vzdat 3x bonusu. Ja to chcem robit podla potreby a moznosti, raz tam a raz tam.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: asi na sovu dolehla podzimní deprese
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Nemá nad tebou tuto noc žádnou moc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Proc duo buli, i kdyz mam lekci hotovou a postupuju?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Nezapomeň odehrát, taky jsem si až díky tvému příspěvku vzpomněla, že je neděle :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: Zase si mě vybral 🤦🏼‍♀️
    LIA09
    LIA09 --- ---
    SHARKIE: Jj, já nepochybuju, že bych to finančně unesla, jen mi zatím přišlo, že to nepotřebuju. Začala jsem tím, že jsem si pořídila premium k Mapám.cz, tam mám pocit dluhu vůči vývojářům větší.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ono to rodinne predplatne, ked sa rozpocita, vyjde dost malo.
    LIA09
    LIA09 --- ---
    SKORZENY: Jj, já jsem byla zvyklá splnit questy, abych měla triple, to mi teď přijde prakticky nemožný, i když dobíjím baterku koukáním na reklamy. Na druhou stranu, chápu, že chtějí všechny namotivovat k předplatnýmu – ale tahle motivace ve mně teda vzbuzuje tak akorát touhu brzdit patama. Uvidíme, do týdne sem přijdu buď s předplatným, nebo osvobozená od sovích okovů ;)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    LIA09: ja to tak mam od zaciatku
    Porovnavat sa nemozem, 108 dni :)
    Je to hrozna otrava, tri lekcie dam len ak je aspon jeden listening, treti quest nesplnim nikdy
    Moc sa mi to nastavenie nepaci, oplatenej verzii ale ale uvazujem, cela rodina drti
    KUHL
    KUHL --- ---
    LIA09: ty jsi odehrála 2455 dní bez placené verze? To je na metal
    LIA09
    LIA09 --- ---
    Tyjo, tak Duolingo mě převedlo na systém ubývající energie, a je to brutální. Energie ubývá s každou otázkou bez ohledu na to, jestli odpovím správně, dobije to po pěti správných odpovědích v řadě bodík nebo dva. S těmi 25 body zvládnu horko těžko tři lekce. Beru to jako tlak na nákup placené verze, ale obávám se, že u mě to bude mít přesně opačný výsledek – milé Duolingo smažu i s 2455 dní dlouhým streakem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam