• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    CADDY: OK, to je dobrej tip.. I když zatím mám na tohle dost těch diamantů..
    CADDY
    CADDY --- ---
    EXCITE: tak ne vzdy se triple povede...a kdyz, docela to vyuzivam na jeho prodlouzeni, ne vzdy jde splnit neco za tech deset minut zakladu, aby se prodlouzil sam :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    EXCITE: Já se snažím dělat to dopoledne, když můžu. Když nemůžu a vím, že budu potřebovat triple co nejdýl, tak mi funguje podlý trik dát si ráno jen hudbu, která mi ten triple nespustí (nutno ověřit, YMMV)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Bt jsou k něčemu ty truhly,např ranní, když mám každý den tripple z předchozího dne a ráno si ten tripple nechci prošustrovat jen pár lekcema?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LORD_DE_SEIS: imho tam některý entity musí být boti,, přesně jak píšeš, ta rychlost získávání XP a to množsví je úplně nesmyslné..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: jj, mu to pak přibývalo až do konce rychleji, než jsem byl schopen ho dohánět (zajímalo by mě, jak to dělal, protože triple ani double už mít nemohl)
    Nicméně i z druhého místa mi to napsalo, že jsem vyhrál turnaj (asi vyhrává všech deset lidí z finále) a dalo mi to 30 minutový boost, který jsem samozrejme nevyužil
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Máte všichni dost kámošů? Kdyby ne, tak já jsem Henry19800.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: A vyhrál? 🤪

Já vzdala dohánění první trojice, chyběla mi asi tisícovka a už se mi nechtělo.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tady chce ten turnaj někdo hodné vyhrát :-D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Haha, další zjištění v řečtině: víkend se řekne "sobotoneděle" :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak už mě taky přehodili na baterky, chjo.
    Každopádně mi to teď hodilo divný bug, měla jsem opakovat větu a hodilo mi to hned po prvním pokusu jako "špatně" a ještě to přihodilo špatný překlad. Nešlo se z toho dostat jinak než vyskočením z lekce.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    To fakt?

IKSIK
    IKSIK --- ---
    OMIKRONN:
    SARGO:
    Taky se hlásím. Suomi on kaunis kieli. :-)
    Ano, undulaatti pro mě byla novinka stejně jako parakeet. :-)
    Škoda, že je to tak krátký.
    Finsky to už asi nedám, ale "Muž, který jí donuty, je obvykle Švéd" nebo "Chlapče, uvědomuješ si, že tvůj pokoj je velmi zaneřáděný?" jsem při hokejovém mistrovství světa byl připravenej vybalit na prvního Fina, kterého potkám. No nakonec jsem to stejně nedal.
    Ale aspoň trochu rozumím písničkám od Maustetyttot a Arttu Wiskari.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    E42: Jo. Přesně tak. Euro. Zrovna jsem se tady na to chtěl zeptat. Občas to bralo, když jsem to vyslovil s normálním českým r a občas když jsem řekl česky celé slovo. A teď mám problém s Uhr.

TRISSIE: Přesně tak. Když nevím, tak zakňákám marťansky jako v Mars útočí a většinou to veme. A pak tam jsou slova, který by to těžko rozumělo rodilýmu mluvčímu.
    CADDY
    CADDY --- ---
    tak mi ta mrcha dneska taky nenačetla včerejší triple... ale vůbec, ani po první, ani po třetí... nada...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera jsem dodělala lekci, měla jsem dvě srdíčka. Zapnu další lekci a prý nula srdíček. Okradli stařenku!
    CROSS
    CROSS --- ---
    EXCITE: Jo to nenačítání 3x xp z první spuštěný lekce se mi děje už nějakou dobu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DURDIN: občas se mi stane,že při načítání výskledků lekce to zůstane při načítání výsledků,běží ta lišta načítání a nic,ale spíše náhodně. XP se pak načtou. když to znovu otevřu.

Ale co se mi stalo teď, je že jsem měl trojnásobek a načetlo mi to jen základní počet bodů,jako bych 3x neměl. V další lekci už v pořádku,ale prostě jsem byl -75 XP.

DURDIN: a tohle se mi stalo,že když jsem se ocitl ve stejné lize s dcerou, neměla tam svý jméno,ale nějakaj paskvil. Ona mne viděla správně.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    DURDIN: Ne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DURDIN: Ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam