• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    CADDY
    CADDY --- ---
    hm, já mám 1314, a to jsem se fakt nutil to vydržet, abych nespadl :-D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Aha. Tak tam mám 6658 XP.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORD_DE_SEIS: *po Vánočnim večírku jsem zapomněl napsat
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    IKSIK: nejvic jsem udělal 12319 - to si pamatuju, že jsem seděl v práci a měl kocovinu se kterou jsem se na tom zasekl (nejvyšší počet XP za den máš v profilu v Achievements)

IKSIK
    IKSIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak to těch 10 tisíc uděláš za den taky, ne?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: abych se neopakoval :-)
    [LORD_DE_SEIS @ Duolingo]

Jinak podle mě i blbé propojení dvou slovíček (v mém případě jednoho anglicky a druhého španělsky) nějakým způsobem proleze hemisférama a nějak se do mozku vstřebá (i když určitě méně, než kdybych si to řekl párkrát nahlas nebo si to osmkrát zapsal)

Takže to beru spíš jako takovou mentální gymnastiku ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To jsem se tu už ptala taky, prý jo :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LORD_DE_SEIS: a fakt máš pocit, že se během takové půl hodiny něco naučíš?

jako taky jsem schopná v nouzi uhrát několik tisíc naráz, ale je to jen o klikání a kombení a ne o jakémkoli učení nebo byť i jen opakování,
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    IKSIK: 3000 nahraju s triplem za pul hodiny bez potíží
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Semifinále za minulý týden jsem vyhrál. Od pátku jsem se přetahoval o první místo s nějakou paní. Podle mě do toho musela vrazit dost diamantů, stejně jako já. Ale řekl bych, že reálně se dá za den udělat tak 3000 XP. Leda že by člověk celej den nedělal nic jinýho.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    CADDY: OK, to je dobrej tip.. I když zatím mám na tohle dost těch diamantů..
    CADDY
    CADDY --- ---
    EXCITE: tak ne vzdy se triple povede...a kdyz, docela to vyuzivam na jeho prodlouzeni, ne vzdy jde splnit neco za tech deset minut zakladu, aby se prodlouzil sam :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    EXCITE: Já se snažím dělat to dopoledne, když můžu. Když nemůžu a vím, že budu potřebovat triple co nejdýl, tak mi funguje podlý trik dát si ráno jen hudbu, která mi ten triple nespustí (nutno ověřit, YMMV)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Bt jsou k něčemu ty truhly,např ranní, když mám každý den tripple z předchozího dne a ráno si ten tripple nechci prošustrovat jen pár lekcema?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LORD_DE_SEIS: imho tam některý entity musí být boti,, přesně jak píšeš, ta rychlost získávání XP a to množsví je úplně nesmyslné..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: jj, mu to pak přibývalo až do konce rychleji, než jsem byl schopen ho dohánět (zajímalo by mě, jak to dělal, protože triple ani double už mít nemohl)
    Nicméně i z druhého místa mi to napsalo, že jsem vyhrál turnaj (asi vyhrává všech deset lidí z finále) a dalo mi to 30 minutový boost, který jsem samozrejme nevyužil
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Máte všichni dost kámošů? Kdyby ne, tak já jsem Henry19800.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: A vyhrál? 🤪

Já vzdala dohánění první trojice, chyběla mi asi tisícovka a už se mi nechtělo.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tady chce ten turnaj někdo hodné vyhrát :-D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Haha, další zjištění v řečtině: víkend se řekne "sobotoneděle" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam