• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Já sem takhle po dvou letech neudělala friends quest. A ono se nic zvláštního nestalo :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: Problémem francouzštiny není nedostatek pravidel, nýbrž přebytek výjimek z nich.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: já už jsem si nějakou dobu říkala, že mě to nebaví, ale dobrovolně jsem to vzdát nechtěla :-)
    ale jazyky mě baví furt, teď pokrokávám (slovy pana Kaplana) ve francouzštině, a poprvé v životě (měla jsem ji rok na základce a čtyři roky na střední) zjišťuju, že možná má něco jako pravidla čtení/zápisu, a není to jen náhodný zápis co největšího počtu samohlásek a neznělých souhlásek na jeden řádek :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: To je podobný jako první šrám z parkoviště na novým autě. Člověk zjistí, že tim život nekončí. :-]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak včera jsem to o sto expů nedohnala na udržení se v diamantové (bo jsem v neděli měla jako prioritu rodinu) a kleklo mi to při pokusu dokoupit diamanty, takže jsem po víc než dvou letech klesla do obsidiánové.

a přiznávám se, že se mi teda vlastně docela ulevilo. už v tom fakt nebyla radost, jen nějaká povinnost a "když už jsem to vydržela takhle dlouho, tak přeci nemůžu..." - ale můžu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tak dik, duolingo, za zhodnocení meho zivota! :-)

E42
    E42 --- ---
    IKSIK: Funguje to na "Euro"?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mám docela vtipnou historku, jak pokořit některý mluvící úlohy v Němčině. Mají v tom chybu a musí se to vyslovovat jakoby anglicky.

Takže U-bahn-station ne jako 'úbánštación' ale 'júbénstejšn' a vzalo mi to hned. :⁠-⁠)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MOIRAIN: Tak on byl nenáročnej, a když sova vydírá příslib 3x bonusu „dokončením“ současné sekce, kterou jsem akorát načal…
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Lucy byla vždycky divná.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som vcera zaspala pred vecerou a zobudila sa az po polnoci, tak som zas pokazila cisty mesiac sove. Sa mi to asi nikdy nepodari. Ale teraz chybalo uz fakt malo. :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    MOIRAIN: Lavinu nezastavíš :D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Cross mi zase spáchal celý friend quest sám, ani jsem nestihla zaznamenat, že ten quest je. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Mně teď vyskočila notifikace, že mám hotový quest, ale po kliknutí mi vyskočil ten rozdělaný. Koukám, že tobě z toho vylezl šnek.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: muhehe, tak mi zustal ve schrodingerovskem stavu - sice 30min bonus v obchode, ale chybejicich 10xp, tak jsem je udelala a pripsalo mi to dalsich 100 diamantu.
    Maj to rozbity!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Nebývá to obvykle 100? Každopádně mi tenhle líhnoucí quest zmizel a naskočil normální s někým jiným.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: taky jsem to tak mela, quest od pondeli do ctvrtka, a za splnění jen 15 diamantu misto obvyklych 50!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ted mi tam skočil normální quest. Zase mi nefungoval celý triple a bez toho jsem neměla trpělivost zkoušet všechny požadované body za jeden večer.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: To jsem neměla!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Co je to zase za novinky?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam