• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Prosím vás, ve feedu se mi najednou začali zobrazovat náhodný lidí. Jde to nějak vypnout?
    VANEK
    VANEK --- ---
    TUILE: Duolingo a Genshin Impact se spojily, aby vám přinesly quest s Duem a jeho přáteli Paimon, Tighnari a Cyno, který bude probíhat od 8. 12. 2025 00:00:00 (UTC) do 27. 12. 2025 23:59:59 (UTC). Když během questu prodloužíte svou řadu o 3 dny, získáte pro hru Genshin Impact exkluzivní balíček odměn s motivem Duolinga.
    Dokončete quest a získejte exkluzivní balíček odměn pro hru Genshin Impact. Balíček obsahuje: avatara „Pilné studium“ ×1, namecard „Oslava: Čtenář snů“ ×1, recept „Kořeněné smažené kuře“ ×1, jídlo „Kořeněné smažené kuře“ ×1, Primogem ×60, Mystickou vylepšovací rudu ×4 a Hero's Wit ×2. Za splnění úkolu také získáte drahokamy v Duolingu!
    TUILE
    TUILE --- ---
    co je genshin impact reward?

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Duo dnes tematicky.

CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já jsem si tím úplně jistej, že jsem dal všecny tři, sova to má na triku.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Mně se to stalo včera, že mi ukradli triple, ale ruku do ohně za to, že jsem udělal třetí quest, bych nedal...ale když vás tu tak čtu, tak to teda taky dávám za vinu sově :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    hm, mně taky včerejší 3x bonus zmizel... takže nasrat, kašlu na to
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dneska mi Duo sežralo 3x bonus ze včerejška, prostě někam zmizel. Tím je vyřešený dilema, jestli zkoušet bednu proti typům, co dělaj 20k+ týdně (ne). Je to takový osvobozující. :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: taky jsem si to myslel, tak jsem to ze zvedavosti rozklikl a presmeruje te to do prohlížeče na registraci do hry :-/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: aha, ok. Mně se to objevilo mezi truhlama a vybírat jsem si to zatím nechtěla, myslela jsem, že to bude nějaké prodloužení.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: Já už to teda mám taky hotové - dostaneš za to kupón na nějaku RPG PC hru, která s duolingem ani s výukou jazyků nijak nesouvisí.

Pro mě je to teda zklamání - beru to jako nevyžádanou reklamu zabudouvanou do questu :-/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Vlastne je to taka dobrodruzna hra plna prekvapeni co vsetko a kolkymi sposobmi dokazu rozbit :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Mne prvý asi mesiac nových questov vyskakovala notifikácia o splnení po každej lekcii :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Mne chodilo vcera x upozorneni, ze nam zacal quest. Ked uz bol hotovy. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Mně to naskočilo až včera. Brzy člověk nebude vědět, kam dřív kliknout a jaký quest plní :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Už ji mám vyřezanou. Je za to taky nějaký reward.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A zase nějaká novinka.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VANEK: a je to osvobozující?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak jsem ten listopad (a hlavně první týden prosince) flákal natolik, že streak nějakých 800 dní je nenávratně pryč. No nic, asi to tak mělo být; začnu na nový rok ;-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vzdy, ked to pustim v metre, aby som stihla den, tak chcu po mne mluvit na denny quest. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Jo, tohle sa im deje pravidelne uz dlho.

A ja asi zas idem trapit sovu v metre, bo doma to asi nestihnem. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a jsem v turnaji. Tyhle blbé chyby mě fakt nemotivují k tomu, abych jim dávala peníze.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Měla jsem postoupit do turnaje, ale jsem zase v diamantu. Myslím, že to mají rozbité.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: U mě druhý (minule jsem nepostoupila, ani jsem nechtěla)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Mala som minulý (nevyužila som), mám možnosť aj tento.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: já měl postup do turnaje minulý týden
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Postup do turnajov je teraz prvy tyzden, alebo uz nejaky ten dalsi?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Ja ale nechcem :) a este mi to zmenilo jeden uz splneny quest, tak mam zas o bod viac, ktory pocitam cez noc zase odmazu, truhlici :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Právě kvůli tomu, aby ses k nim vrátila :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam