• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    LORD_DE_SEIS: Asi nerozumím, co se snažíš udělat. Máš tam v pravém sloupci i varios, které taky odpovídá překladu "various"..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Asi jen testují, zatím mám furt 10.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Pěknej bug :-)
    Jinak snížili triple za třetí quest z 10 minut na 5. Docela by mě zajimalo, co je k tomu vedlo - asi si potřebovali ve vývojovém oddělení udělat čárku, že něco udělali :-)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Jo, na hlavnej obrazovke mám tych bodov 48. Chudák sova, je úplne mimo. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    QUANTI: Tak som práve splnila 3x na zajtra a som naspäť s bodami :D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Kudos, já mám 44 a mám dojem, že jsem udělala všechno, co šlo :))
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som to včera rozbila fakt kvalitne. Body mi zostali zarátané navyše, úkoly sa resetli a 3x bonus, ktorý som mala včera ešte pred tým rozbitím sa mi dnes neodblokol a tvári sa, že ho dostanem až zajtra. :D

NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Mně to nenapocitalo ani tak.bparkrat jsem to zkoušela.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    TUILE: no to je mozne, ze som si daval pauzu pred Continue
    Dik
    TUILE
    TUILE --- ---
    SKORZENY: funguje.
    musis mit apku na popredi (tj nedelat na mobilu nic jinyho) a musis bejt uprostred lekce (tj pred check, pokud tam mas continue, tak cas taky nebezi).
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SKORZENY: No, proste ho spustis a nerobis. Pokial ti nezabija mobil apky, tak sa kludne prepnes aj inam. A potom casom ho dotiahnes. :)
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    SHARKIE: zapnuty mobil uprostred cvicenia funguje?
    Ja som to raz skusal - robil som vsetko schvalne pomaly. Review co normalne trva 3 minuty som natiahol na 10. Aj tak mi zaratalo len 3 :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes na sovu nebola energia, tak som spravila 2 mini ukoly a ten na 15 min nechala bezat tak, ze som odlozila mobil so spustenym cvicenim. Co by vyslo fajn, keby som si vsimla, ze uz presla polnoc. Takze sa mi to zase zblaznilo a splnili sa veci, co som ani nezacala a naratali body, ktore asi zas zmiznu. Navyse vdaka tomu nebudem mat vecer uz bonus. Som si fakt pomohla. :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    1777 druhej den a jsem v demotion... to se na to můžu tak akorát vykašlat. Koupím si v neděli setrvání a bude, nebudu na tom trávit denně hodinu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Přesně 😂
    AETHER
    AETHER --- ---
    Aha, tak odmazávání bodu další den jsem si nevšimla…
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AETHER: Akorát to pak zase smázne. Nepřepíná to vždy, někdy se zasekne na questu, který v aktuálním jazyce není splnitelný a odmítá se ho pustit. A párkrát mi to už tvrdilo, že mám triple i po přepnutí, ale druhý den tam nic nebylo. Oni asi moc nepočítají s lidmi, co by chtěli dělat víc jazyků.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AETHER: Áno, pri tom prepínaní to rado pridáva nový quest, aj keď už bol splnený, ale body sa mi vždy na druhý deň zrovnali do správnej hodnoty. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SHARKIE: Tak to nic. Já totiž zaznamenala, že u jazyků, co nemají některé typy úloh (roleplay, videohovory - u mě třeba latina nebo katalánština), Duolingo ty úlohy nahrazuje jiným questem. A když přepínáš mezi těmito jazyky, tak se někdy připíše bod navíc. Spolehnout se na to ovšem nedá.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: na těhlech truhlách je nejzajmavější, že když to nepotřebuju, dostanu v ní triple a když by se to hodilo, dostanu 40 diamantů :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AETHER: Aktívne hej a už som strašne dlho neprepínala, jak ma sova prestala nútiť do šach. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    SHARKIE: A jedes jen 1 jazyk?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam