• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VIDA
    VIDA --- ---
    VENIKA: Doufám, že to tu nečtou chlupatý. Zvlášť pokud ti záhadné zmizí tchyně a bohatá prateta 😅
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Máme od pondělka dvě místa ve family, kdyby někdo chtěl.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: na soví notifikace neklikám, už jsem se párkrát spálil
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jo, přesně tak to dělám taky.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: záleží jaká je to notifikace - nějaký rovnou aktivujou lekci, nějaký ne (ale možná na pozadí spouští triple) - každopádně dokud nechci hrát, tak na žádné neklikám a zatim dobrý :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja tu sovu vcera asi uplne zazdila, mam zmrzlu ikonku :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: To potvrzuju, když kliknu na notifikaci z Dua, vyskočí mi triple rovnou aktivovaný.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: Já mám takovou teorii, že stačí třeba kliknout jen na nějakou notifikaci, která pustí Duolingo - a i přesto, že si pak nepustim lekci, tak mi na pozadí tento bonus uteče.

Od té doby, co všechny notifikace od Duolinga do prvního hraní ignoruju, tak mě ještě neokradla (musim zaklepat). Možná je to blbost, ale doporučuju to vyzkoušet.
    CROSS
    CROSS --- ---
    AETHER: přesně tenhle pocit jsem měl, když mi to sova udělala poprvé, ale tentokrát jsem si naprosto jist, že jsem včera ten třetí quest dal, a že mi ho sova slíbila :-] A nebyl tam vůbec v seznamu.

Njn, podobně jako u workoutů v hodinkách si musim připomenout — nedělám to kvůli číslům. :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: mě to štvalo. Ale přiznám se, že jak jsou ty truhly "na cestě", tak teď v sedmi z, ehm, deseti kurzů stojím "před truhlou" a čekám, až budu potřebovat prodloužit triple (nebo aspoň double), tak jestli aspoň v nějaké bude prodloužení :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já na ty taktiky moc nejsem, takže možnost odehrát si to s maximálním bonusem jednou denně v klidu je pro mě ideální.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak bylo to trochu dilema, udělat poslední (víc xp) lekci v kolečku v doublu, nebo si ji nechat a doublem začít příště? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To mě štvalo, od toho se blbě odcházelo, člověk měl pořád provinilý pocit, že nechává propadnout 30 minut doublu :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak když byl za dokončený kolečko, dal se získat kdykoli a opakovaně :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Mně třeba vyhovuje, že si to můžu odehrát jen jednou denně a nemusím třeba mastit jednu lekci dopoledne a zbytek v pohodě večer, abych nějaký časový bonus měla :D
    Plus teda ta snaha o splnění třetího questu u mě vede k tomu, že udělám i víc než jednu lekci denně.
    AETHER
    AETHER --- ---
    CROSS: včera se mi neaktivoval automaticky, musela jsem ručně. Dnes ho nevidím vůbec, ale nejsem si jistá, jestli jsem se na třetí quest včera nevykašlala, měla jsem trochu hektický den.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ono teda za mě tenhle druh 3x bonusu byl dost nešťastnej krok. gamifikace je fajn, ale pokud není inkluzivní, tak jaksi významnou část cílové skupiny odradí.

dokud měli všichni k dispozici akorát jednoduše dosažitelnej 2x bonus, bylo "playfield leveled" - v libovolnou chvíli můžeš přijít a hrát a budeš na tom stejně jako ostatní. a nejjednodušší cesta k němu byla zapnout to dvakrát denně.
    3x bonus na první spuštění ve dni zaslouženej den předtím vedl k tomu, že lidi jako já, co prostě ne vždycky mají čas se tomu věnovat denně 15+ minut (na 15min quest potřebuju minimálně 20 a víc, protože ty debilní animace se přehrávají mimo čas, plus ani z té lekce mi to nepočítá všechno a prodlevy to nějak zkracuje) to buď vzdaj hned, nebo nějakou dobu bingujou v neděli a pak to vzdaj, protože už to není "krátká denní zábava".

z flexibilních strategií se stala jedna rigidní a surprise surprise, lidi to nebaví.
    CROSS
    CROSS --- ---
    3x bonus za třetí quest z předchozího dne zrušili? Hádám, že mi ho sova spíš sežrala. Tak aspoň je vyřešená otázka, jestli se přetahovat s entitama, co jedou ve stovkách, a čas od času tam pošlou 6k za den.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já ani nevim, jak poznat, jak dlouho to jeste bude platit...
    Ale se kdyztak muzete zkusit prihlasit pres tento link

Learn languages: Spanish, French, German and start for free - Busuu - Busuu
    https://get.busuu.com/bWxVd0l1ZHMyN0FY

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam