• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Moje děti vypadly z perlový jako poslední a předposlední, bída ten minulý týden
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Nejak mi to tento mesiac nejde a pravidelne na duo zabusam. :) a dnes vypadnem z obsidianu ako posledna.. takhle marna som uz dlho nebola

CROSS
    CROSS --- ---
    Z Okouna :-]

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jojo, budu mít místo ve family do prosince. Omg a teď mi došlo, že jsem neodepsala Martince 🤦🏼‍♀️ nějak toho mám dneska moc. Napište mi, kolik myslíte, že by bylo za ten třičtvrtěrok adekvátní.
    NELDE
    NELDE --- ---
    QUANTI: taky bych se přidal
    VANEK
    VANEK --- ---
    QUANTI: A bude mít místo v rodinném účtu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RUTHLESS: Manžel taky. Teď si dělá vlastního AI agenta na jazyky 😅
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Dohrál jsem italský Duolingo :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Mně to tentokrát přihodilo do skupiny, kde už všichni měli hotovo, asi se uvolnilo místo (-;
    CROSS
    CROSS --- ---
    AETHER: hmm, tak se mi to asi nezdá, že se někdo zjeví až jakoby později (teď naposled tady NELDE), ale je samozřejmě možný, že jsem si ho prostě jen nevšimnul.

K tomu sebevědomí — to bych teda hodnotil spíš podle toho jazyka, ne podle čísel. Čísla honim, protože nehraju žádný hry (kromě Threes), tak mám ty opakovací lekce v DL místo nějakýho… ani nevim, jak se dneska ty hry jmenujou.
    AETHER
    AETHER --- ---
    CROSS: Taky me zaujalo, ze nas to ted nejak casto dava spolu do skupiny ;) ja zacinam pokazde jinak, zrovna minuly tyden omylem uz v nedeli vecer, ted v pondeli rano… napred jsem Te v te skupine ani nevidela, az v utery. Treba je ten duvod uplne jinde - asi si algoritmus mysli, ze potrebuju trochu srazit sebevedomi😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Já dost často byla svého času s Trissie, myslím. Ale ty jsi obvykle řádově úplně mimo.moje výkony.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: já mám skoro vždycky ve skupině někoho ze sledovaných - ale takový ty losery jako jsem já, žádný hvězdy jako jsi ty nebo Aether :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: já byl za těch 1283 dní na Duolingu pouze jednou ve skupině s Nellas - jinak nikdy s nikým - tak nevim jak ty algorotmy fungují :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Asi jo, ale je tam celkem rozpětí, před těmi dvěma týdny jsem začal už někdy (v pondělí) odpoledne, teď zase (což je obvyklejší) někdy před devátou. Plus to asi bere v potaz, kdo koho sleduje. Aby to mohlo posílat víc osobnější notifikace, kdo koho předběhnul, nebo je komu v patách.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: a neni prostě tim, že začínáte ve stejný čas?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mě spíš zaujalo, že už jsem potřetí v řadě ve skupině s Aether. Algoritmus, hmm.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Quest si obvykle udělám sám nejpozději v úterý.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAR_TINA: Já nemyslel quest, ale Diamond League (-;
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam