• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SHARKIE: tomu řikám hec!

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CROSS: Jono, ja tam mala este ukol 15 min, tak mi to chvilu trvalo nazbierat. :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARKIE: zase to odsejpá :-]

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak teraz mi lekcia konci po 1 alebo 2 vetach. Co s tym zas maju.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Asi jo, po dalsej lekcii s rozpravanim mi pribudla 100 k tomu :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tohle je nejake divne. Nebude to len blby preklad?

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    NELDE: jde, tak to já bych ho brala, kdyby se uvolnilo :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Asi bych měl místo po Daioni? Nereaguje, tak asi už nepoužívá.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Zdravím, ráda bych si po výplatě pořídila Duolingo super. Ten zaklad je fakt silenej. Nenajdu tady pět lidi, co by do toho šli se mnou? Individuální je hrozne drahej, ale 360,-Kč na rok mi uz přijde v pohodě :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Pokus vyklikat sa z toho bez zabitia apky skonci tym, ze to akurat cele zamrzne. Tiez som skusila si tym vyberom noveho jazyka prejst, aj ho zacat a stejne skoncim zase na tom, ze po kazdej lekcii chce, aby som si zas a znovu vybrala jazyk.

Keby som nemala to clenske zaplatene na cely rok, tak sa na to v tomto stave asi vykaslem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: Android
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Android nebo Apple?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mam u sovy zase raz novu chybu. :) Uz druhy den ho musim zabit po kazdej lekcii. Inac sa tvari, ze som ho pustila uplne prvy krat a mam si vybrat, aky jazyk sa idem ucit. Po restarte vsetko ok, aj body normalne zarata. Je to teda dost otravne.
    CADDY
    CADDY --- ---
    SHARKIE: jo, to neni... tady uz jde spis o princip :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: To mi jedna hra pustila reklamu sama na seba a v nej bolo, ze nemaju ziadne reklamy. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    CADDY: Zas ono ked sa to rozrata na tych 6 ci kolko ludi, tak to nie je moc. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CADDY: Mě teda nejvíc baví občasné reklamy "zaplaťte si premium, ať můžeme poskytovat výuku jazyků zadarmo" :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    MAEQ: jojo, byl to velký šok po asi třech letech na Super, jak se ta základní verze změnila :) Přišlo mi to spíš jako demoverze, rozhodně nic k běžnému používání (což tehdy bylo normálně OK)... velký skok, halt chtějí nutit k placení o dost ostřeji...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Já včera jednu lekci dokončil s energií nula, jako celkem štěstí :-) ale ten přechod ze srdíček teda bolel..
    Jinak k těm questům - přijde mi, že to taky dává obtížnost podle používání. Já jsem takový ten typ, co to horko těžko dodělává ve 23:50 aspoň jednu dvě lekce, takže když mám friend quest, tak vždy max 10 perfect lessons nebo třeba 15 lessons celkem, těch 45 si nedokážu představit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam