• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    E42
    E42 --- ---
    Dneska máme se sovou jubileum :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: chtělo by to tak 120 bodů, aby to bylo trochu napínavý :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    LORD_DE_SEIS: …a nakonec jsem to dal za 26 minut ;-]
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: to bylo keců kolem toho :-P

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS: taky takovy mivam.
    CROSS
    CROSS --- ---
    soví psy ops
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: mám to samé :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně sova nacpala do skupiny někoho, o kom tvrdí, že je to friend, ačkoli to ID jsem nikdy neviděl, nesleduju ho, ani on mě, navíc to ID má zamčenej profil, takže by to ani nemělo bejt možný. ¯\_(ツ)_/¯
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja mela oddychovy minuly tyden :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vyzera to na oddychovy tyzden

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Ono (nielen) s tym prepinanim im to funguje tak napol a rozne sa to meni v case.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: taky mam 70, solidni uz :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Jo, to se dělo dřív. Včera mi ten bod prostě zmizel rovnou, asi to "opravili" :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    aha, tak to sem mela pocit, ze se to naopak pricte dvakrat a o pulnoci dojde ke korekci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Jo. A taky ten bod za splnění prostě zmizí, když ho nezískas znovu. Dokonce mi takhle párkrát zmizel i 3x bonus na další den.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: jestli sem to dobre odpozorovala, tak ty ukoly pri prepnuti kurzu se pak uz do celkovyho skore nezapocitaj.
    kdyz das tri body v jednom lurzu a dalsi pak v druhym (nebo v tomtez treba pri dobehnuti pexesa a tudiz nahrazeni ukolu), tak dalsi body nesesbiras a pripocitaj se timjenom ty tri jako taklad.
    ale pravda, zkoumala sem to naposled tak sest mesicu zpatky, to se mohlo zmenit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CERMI_FOX: Mám 70. Se posrali.
    Hlavně když přepínám mezi kurzy, tak mi najednou zmizí splněný úkol a mám tam nový částečně splněný. Na to kašlu, na takové vydírání. Když prepnu zpátky, tak ten nový nesmysl tam zůstane.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Taky 70. Dřív jsem to většinou měla kolem půlky měsíce, tak se asi rozhodli zvýšit obtížnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam