• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    ZETOR_13: nakup bych řešila určitě tady v ČR a následně buď poslala a nebo uspořádala výpravu - podle objemu. Manžel si od všech vezme velikosti a tím se následně budeme řídit
    Když budou boty o 1/2 čísla větší tak se asi nic nestane. Uvidíme podle částky, případně si každý z nich řekne, co by potřeboval nejvíc.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    WAMP_ELF: Na to asi nemůžu nic moc namítat, koneckonců, jsme NYX Typing brigade z nějakýho důvodu...
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IRA_PALMOVKA: S timhle jmenem se divim, ze mu neprezdivaji Putin. Vojensky smysl pro humor byl vzdy dost absurdni. :-D Kdyby to tu nekoho zajimalo, tak Kimmerijec odkazuje na velmi zajimavy puvod.
    Kimmeriové – Wikipedie
    Kimmeriové – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Kimmeriov%C3%A9
    Jestli nekdo pred druhou zimou tohoto konfliktu tvrdi, ze potrebuje predevsim kvalitni obuv, ponozky a termopradlo, tak je za me ma dostat. Z vlastni zkusenosti vim, ze teplo a sucho od nohou je zaklad stesti. A pak jde vse mnohem lepe. Jen nevim, jestli se to da resit nakupem na dalku. Minimalne boty je nejspis potreba vyzkouset. Ale zase se trochu obavam, ze to na UA nebude dostupne.
    Z funkcniho pradla bych osobne bral nejspis Moiru, mam s nimi dobre zkusenosti a je to cesky vyrobce. Mozna muzeme zkusit ukecat hromadnou humanitarni slevu. :-D Sice jsem neco od nich kupoval naposled tak pred deseti lety, ale stale to velmi dobre slouzi. A jestli se bavime o deseti lidech, tak je za rozumny peniz, ktery navrhuje WAMP_ELF: nejspis oblikneme od hlavy az k pate: pasmatrite dvouvrstve rybano:
    Pánská funkční ribana - Moira
    Pánská funkční ribana - Moira
    https://www.moira.cz/kategorie/panske-obleceni/panske-sportovni-obleceni/panska-funkcni-ribana/?pa_activity=hokej%2Cmanualni-prace-zimni&;%3Bpa_layer=2-vrstva

    A pokud budeme oblekat jen Kimmerijce, tak ho v pohode zabalime jak Charlese Emersona Winchestera III. MASH 4077
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Jinak pro představu, Vláďova jednotka hlidá jeden z důležitých dopravních uzlů, přes který jede technika ze zapadu + tam mají muniční sklady
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    GEKONZPRAHY:
    Já bych byl trochu resolutní, co takhle 50:50 Naši Hoši/Vláďa Gang?

    V. S. a zvířata v nouzi mají svoje kanály....
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    WAMP_ELF: no oni je bohužel postupně lifrujou blíž k frontě...hold je to tak. Zrovna minulý měsíc jim chtěli další 2 kluky sebrat, ale nedali se :)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    IRA_PALMOVKA: víc už jich tam není zní.. ach jo...
    #keci
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    GEKONZPRAHY: todle asi necháme na nějakou anketu možná. Primárně jde o Gekon a IRP. Já třeba neposílám na zvířata, dokud umírají lidé, ale to je čistě moje nastavení. Chápu ostatní, kdo to dělá.

    Pojďme nechat chvíli debatu a pak udělat anketu.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SNUPAK: @VozimdronynaUA na Xitteru, lepšího člověka v CZ nenajdeš. Ano, toho bych asi taky obdaroval, řekněme na úkor 5% od Vládi a 5% od Našich chlapců?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Vláďa zní fajn :)

    Co se dělení kořisti týče, medvěda bych naporcoval následovně:

    30% Vláďovi
    30% Našim chlapcům
    10% Guerilla Medicine
    10% Vít Samek
    10% někomu kdo se stará o UA zviřátka v nouzi
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    Já osobně ještě posílám peníze Team4 Ukraine a Koridor UA. Team4U to asi všichni znají, Taylor a jejich dnes už profesionální a organizovaná pomoc na více úrovních. Koridor UA je víc punk, ale o to větší srdíčko a jedná se o pomoc civilistům v oblasti Charkova. Nedávno jim umřel důležitý člověk a přišli o dodávku. Teď shánějí peníze na novou. Přes známé znám tu Alici a vím na 100 % že každá kačka najde své správné místo.
    Ale obecně jsem spíše pro zbraně a vojenské vybavení. Humanitárku nechávám hippíkům a pacifistům. Stále ještě nejsme v situaci, kdy bychom si mohli dovolit platit soft věci. Kdyby někdo znal nějaké ověřené dronaře třeba, tak budu hlasovat pro.
    IORETH
    IORETH --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ok, to je dlouhý :-D. "Našim" dvěma Volodymyrům říkáme Vova :)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: no vzhledem k tomu, že je Volodymyr Volodymyrovič, tak bude asi lepší použít přezdívku. Kimmerijec nebo Tatar, co vám líp půjde přes pusu :) a nebo prostě Vláďa
    IORETH
    IORETH --- ---
    IRA_PALMOVKA: Jak se vlastně tvůj muž jmenuje? Stačí křestní nebo call sign, nebo celkem libovolná přezdívka, ale abychom o něm pořád nepohodlně nereferovali jako o "muži od Ira_Palmovka" :-)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    A možná nějaké ty kvalitnější turnikety, víc ho momentálně nenapada
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ahoj, sleduju i z Kyjeva... Manžel říká, že příspěvek na kvalitnější obuv, či jakékoliv zateplení (ponožky, termoprádlo)by se určitě hodil. Kapacitně max do 10 osob, víc už jich tam není .
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: Ira je momentalne na libankach v Kyjeve. Konecne jeji manzel dostal po roce opustak... Takze nemuze napsat, co by potreboval. Zkusim PM, ale nevim jestli odpovi.
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Považuju tohle za schválené a posílám 6 500,- Kč Gekonovi :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    IORETH: Při takovém obnosu je možnost jim zakoupit i něco dražšího, co jim umožní lépe zvládnout jejich práci, jako kvalitní termovize nebo noční vidění s technologií bílého fosforu.

    Aby se muži Ira_Palmovka zvýšila šance na návrat domů.
    IORETH
    IORETH --- ---
    A hned tu máme první požadavek :).
    GEKONZPRAHY kupuje turnikety, které by měly odjet do Ukrajiny už v listopadu. Zatím má přesně 10 000,- Kč, chtěl by se dostat na 16 500, aby mohl objednat patnáct čtyř kusových balení po 1 100,- Kč.
    Dejte tomuhle postu palec nahoru, pokud souhlasíte s tím, aby se těch zbývajících 6 500,- Kč poslalo Gekonovi rovnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam