• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    JENIIK: to nešlo. Dával jsem ti ve Vokovicích přednost z prava a byl jsem na skútru. To by dopadlo špatně 😁.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JENIIK: Kurva, Jene... Nepi!
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    THE_MIRACLE: to jsem já. JDu poznat, že s tím jezdím jako vopilej francouz. Příště mě normálně vytrub
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Kdo z vás má zeleného citroena s poznavackou začínající CBS? Už jsem měl podruhé štěstí na někoho s nálepkou. 👍
    P_T
    P_T --- ---
    Nedalo by se na předvánoční charitativní sezónu stihnout druhé kolo?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ahoj všem, jen abyste věděli, že tam je... A já tam v útery jedu zase..tak snad budou.nove fotky

VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    TEAPACK: me nejakej mamluk strhnul na Povaleci z zebradla, tak bych taky bral jeste :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Já dostal novou kombinézu, tak jsem zjistil, že asi potřebuju patch... =D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ze tu tak po mesicich plknu:
    hele co ty hrnky? kdyz uz na me hulakaji nejruznejsi newslettery ze vanoce jsou za rohem... :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ZETOR_13: Actually, na Nyxu jsou lidi, co umí nakoupit dělostřeleckou munici, a nejen jí ;) Nemá ani cenu přemejšlet nad nějakou finanční injekcí, tady se bavíme o šesti, sedmi místnejch sumách ;) Probíhá komunikace s nákupčími z prvního a druhého batalionu Mezinárodní legie, ale víc nemůžu ani naznačit.

ZETOR_13: Snažim se už pár tejdnů překecat Davida k návštěvě doktora, pořád má totiž v hrudníku, krku a ruce střepiny z AGS-17, ale je to hovado líný a pohodlný. Nicméně na léčbu asi přispívat netřeba, to by mělo pokrejt pojištění, případně nějaká dohoda bokem se specializovaným zdravotnickým zařízením ;)

Až bude spojení s Ondřejem, zjistím, jestli něco nepotřebuje.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    IORETH: Samolepky, hrací d6 kostky s logem na straně 6, můžu zkusit udělat nějaké miniaturky jako z Astra Ukraina projektu (tam je žel poměr cena výkon horší než u ostatního)
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZETOR_13: Já jsem obecně hodně pro drony, dát peníze lidem, co je dokážou nakoupit a dovézt přímo tam.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    mozna gekonovi hosi potrebuji prispet na leceni nebo nejake drony
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    Magnety, odznacky, hrnky... beru vse, ale k cemu ty penize budou? Gekonovi hosi uz zda se nejsou, Iry manzela vzdy rad podporim. Ale jestli se na nyxu nenajde clovek, co umi nakoupit delostreleckou munici, tak me nyx zklame. ;-)
    SWIST
    SWIST --- ---
    SWIST: Zrovna teď v týdnu jsem si byl vyzvednout.. :D

SWIST
    SWIST --- ---
    Magnety jsou fajn nápad a třeba ještě pin?
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZETOR_13: jo! Magnet asi taky nutně potřebuju :-)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: magnety, nutne potrebuji magnety na lednicku, maringotku a vubec :-D
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    WAMP_ELF: hmm jen 16km od baraku :)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Když jsme u těch výběrů... U mě na baru je k zakoupení pivo z UA s tím že stojí 500 a to pak posílám na frontu. Můžu vám říct že moc nan odbyt nejde. Tak se zastavte až pojedete Telčí. Měl tu mít výstavu Neivan ale vypadá to že je v branném věku a už nějak nemá energii...
    Kdyžtak tedy v bývalé synagoze na viděnou.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam