• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: mohli :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Osobně bych chtěla NTB ponožky, takové ty vyplétané, zjišťuju, že to nestojí až tak moc. Jedna firma nabízí výrobu už od třiceti kusů, to bychom mohli dát :).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IORETH: jsi skromná, ale nejlepší, jak říkají Visáči :)

(a kdyby se objevil dodavatel hrnečků, hned bych měl zájem - ideálně velký hrnek či dva na ranní kávu)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SNUPAK: Pokud se stihne do konce příštího týdne, tak se tomu nebráním, mohlo by to vyvolat efekt "sběratelský předmět" :). Design by se ale musel stihnout do příštího týdne.

VITECH: Coby autor designu, jak se na to díváš :-)?
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    IORETH: děkujeme !!! :) uděláme nějakou aktualizovanou podobu grafiky?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Upřímně, posledních čtrnáct dnů přemýšlím, jestli na to mám kapacitu. Mám novou práci (mimo centrum) a moje vedlejší projekty mají zpoždění.
    Na druhou stranu, do Vánoc je fakt nejvyšší čas a pomoc má fakt smysl.

Takže navrhuji následující:
    1.) Udělám anktetu, o jaké produkty by byl zájem. Nejlepší poměr cena/výkon asi zůstane u nálepek, ale věřím, že i ostatní sortiment nebude úplně marný.
    2.) Cca v pátek bych anketu uzavřela a poptala nějaké dodavatele vítězných produktů
    3.) Příští týden (cca 12.11.) bych finalizovala nabídku a vyvěsila objednávkový google sheet. Do této chvíle musíme vítězné věci nacenit, vaše názory pište průběžně, budu je reflektovat, ale nějaký složitý proces teď neslibuju.
    4.) Objednávky by běžely cca týden až dva (do cca 21.11.), tady bych poprosila spíš o rychlou reakci
    5.) Na konci druhého týdne (cca 22.11.) bych udělala objednávky.

6.) Distribuci budu řešit podle toho, co bude potřeba distribuovat.
    P_T
    P_T --- ---
    WAMP_ELF: Potrebujeme zmermomocnit ID Ioreth .]]
    IORETH:
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Kdyby se dělal nějaký ten výběr na něco, tak co takhle třeba beany čepice s vyšitým typing brigade logem?
    Just saying, nějakou potřebuju na běhání v zimě..
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    JENIIK: to nešlo. Dával jsem ti ve Vokovicích přednost z prava a byl jsem na skútru. To by dopadlo špatně 😁.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JENIIK: Kurva, Jene... Nepi!
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    THE_MIRACLE: to jsem já. JDu poznat, že s tím jezdím jako vopilej francouz. Příště mě normálně vytrub
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Kdo z vás má zeleného citroena s poznavackou začínající CBS? Už jsem měl podruhé štěstí na někoho s nálepkou. 👍
    P_T
    P_T --- ---
    Nedalo by se na předvánoční charitativní sezónu stihnout druhé kolo?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Ahoj všem, jen abyste věděli, že tam je... A já tam v útery jedu zase..tak snad budou.nove fotky

VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    TEAPACK: me nejakej mamluk strhnul na Povaleci z zebradla, tak bych taky bral jeste :)
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Já dostal novou kombinézu, tak jsem zjistil, že asi potřebuju patch... =D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ze tu tak po mesicich plknu:
    hele co ty hrnky? kdyz uz na me hulakaji nejruznejsi newslettery ze vanoce jsou za rohem... :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ZETOR_13: Actually, na Nyxu jsou lidi, co umí nakoupit dělostřeleckou munici, a nejen jí ;) Nemá ani cenu přemejšlet nad nějakou finanční injekcí, tady se bavíme o šesti, sedmi místnejch sumách ;) Probíhá komunikace s nákupčími z prvního a druhého batalionu Mezinárodní legie, ale víc nemůžu ani naznačit.

ZETOR_13: Snažim se už pár tejdnů překecat Davida k návštěvě doktora, pořád má totiž v hrudníku, krku a ruce střepiny z AGS-17, ale je to hovado líný a pohodlný. Nicméně na léčbu asi přispívat netřeba, to by mělo pokrejt pojištění, případně nějaká dohoda bokem se specializovaným zdravotnickým zařízením ;)

Až bude spojení s Ondřejem, zjistím, jestli něco nepotřebuje.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    IORETH: Samolepky, hrací d6 kostky s logem na straně 6, můžu zkusit udělat nějaké miniaturky jako z Astra Ukraina projektu (tam je žel poměr cena výkon horší než u ostatního)
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZETOR_13: Já jsem obecně hodně pro drony, dát peníze lidem, co je dokážou nakoupit a dovézt přímo tam.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    mozna gekonovi hosi potrebuji prispet na leceni nebo nejake drony
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam