• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IORETH: supr, těším se na plecháček a samolepky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GREATDRAKE: Jako dodat UA jednotce unikátní plecháčky, který budeme mít jenom my, by řešilo jak mít UA design plecháčků, když by dovoz byl nereálný :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    IRA_PALMOVKA: No tak můžeme se teoreticky i složit na plecháčky pro jednotku :)
    Kolik, že jich je?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GEKONZPRAHY: takže třeba novoroční dražba artefaktů z UA nebude? ;-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PEPSIN: Prakticky to vypadá tak, že v tomto klubu se postupně objevují ankety, organizační informace, linky na objednávkový google spreadsheet, QR kódy na platby a na konci jsou krásné věci u tebe doma a spousta peněz u mě na účtu, kterou potom pošlu zvolenému subjektu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    PEPSIN: to "obvykle" se stalo zatím právě jednou :-).
    Cíl je vybrat peníze a dát je někomu, kdo je účelně použije v boji proti rusákům.
    Loni jsme to udělali tak, že jsme nechali udělat patche a nálepky (design by id VITECH), lidi si je koupili a vybrané peníze jsme poslali takto (Gekon = kluci z mezinárodní legie známí GEKONZPRAHY, Vláďa = muž IRA_PALMOVKA, voják toho času u Vuhledaru, Vít Samek = Operace Kyseláč, vozí humanitární pomoc i pomoc pro vojáky).
    Letos budou kromě nálepek i jiný "merch" a o cíli se bude teprve diskutovat.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ZETOR_13: Za mě peníze jinam, naše Nyxí jednotka přestala existovat, David se vracet nehodlá a Ondřej si žije svym životem ve třetím batalionu, jak jste mohli vidět v rozhovoru v DVTV nebo s tou ****** Klicperovou...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PEPSIN: čekáš až se objeví informace, kam peníze půjdou, jak můžeš přispět a pak si koupíš předražené unikátní věci, abys pomoh ;-)
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    Jako někdo kdo sem práce vlezl mám pár novackovskych dotazů.
    Jak že to obvykle funguje?
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Plecháčky jsou super nápad!! Kdyby mi to finanční situace dovolila, objednala bych pro celou manželovu jednotku :) Pro informaci, Vláďa byl převelen, což nám bohužel opět zrušilo dovolenou. Ale horší je, že byl převelen o dost dál na východ a teď je cca 80km od Vuhledaru a to mě teda vůbec netěší. Kluci moc touží po dronu. Takže mám teď v hlavě plány na nějakou benefiční kulturní akci, tak domlouvám se starými kamarády možnost účasti. Zatím je v počátečním jednání Načeva, Rány těla, Majklův strýček, Spermbankers a možná i "Jaz" Coleman. Ale to se vše teprve uvidí. Každopádně vám dám určitě včas vědět.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZETOR_13: z ponožek můžeš sobě zrobit elegantní potítko na ruku
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    jo a klicova otazka, kam s penezi? Podobne jako loni?
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    clovek tu chvilku neni...
    logo drzme stejne, nove stejne nestihneme.
    magnetky jsou muj dream uz rok, placky taky dobry napad, ale klidne nechme na pristi rok, hrnek beru tak jako tak, ale plechacek je stylovejsi, ponozky bych asi potreboval napred videt, coz nevim jestli se stiha, ale i kdyz chodim celorocne v sandalech, tak bych nejake vzal a zacal si hrat na ceskeho turistu...
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    IORETH: za me urcite gravirovany plechacek
    IORETH
    IORETH --- ---
    SWIST: jj, taky jsem na ně koukala - dvoustěnný, s gravírováním
    SWIST
    SWIST --- ---
    IORETH: Osobně bych krom hrnku spíš ocenil plecháček.
    KEB
    KEB --- ---
    Hrnek bych viděl, jako klasicky čtvrt litrák.

Ještě mě napadlo obyčejné placky malé a velké. Viz klasicky koncertovy merch.

A samozřejmě bych neváhal zařadit i gaychat brigádu!

A modifikaci nálepek bych viděl jako nejjednodušší cestu třeba hvězdičku nebo puntík nebo podobný symbol, třeba prťovou ukrajinskou vlajčku pod b. No a další ročníky by se přidávali hvězdičky pod jednotlivá písmena. Co vy na to?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Mně by se líbil obdélníkový tvar naležato.
    KAEL
    KAEL --- ---
    SNUPAK: grafiku bych nechal jak je.
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    P_T: ok. To dává smysl. Mě šlo o to mít nové nálepky. Staré ještě slouží a už nemám kam lepit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam