• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---

Rozdělení peněz

- Na účet přišlo: 155 700,- Kč
    - Náklady a výdaje: nálepky 5 500,- Kč + patche 25 846,- Kč + turnikety 6 500,- Kč = 37 846,- Kč

Rozdělujeme tedy: 117 854,- Kč
    - Gekon: 67 712,- Kč
    - Vláďa: 45 142,- Kč
    - Vít Samek: 5 000,- Kč

Chtěla bych poděkovat všem, kteří se do tohoto podniku zapojili. Kdyby mi někdo před měsícem řekl, že dáme dohromady víc než stopadesát táců, považovala bych ho za převelikého optimistu.

Peníze bych chtěla poslat ještě dnes.
    GEKONZPRAHY: Na ten účet jako vždycky? Vítu Samkovi bych poslala peníze rovnou na Operaci Kyseláč sem, OK? https://libinst.cz/operace-kyselac/
    IRA_PALMOVKA: Na ten transparentní účet, na který se platí UA známky?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ukončila jsem anketu o rozdělení peněz.
    Hlasovalo 90 lidí, povolené byly tři hlasy.

Nejvíce hlasů - 40 - získala možnost "Gekon 60%, Vláďa 40%, Vít Samek paušál na cestu 5000,- Kč"

[IORETH @ Nyx typing brigade]
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: takže vánoční kolekci a flašku rumu!

Sorry, musel jsem...
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: a ted pro vsechny ostatni krome Ioreth. Do 20 je to v Rybne. Prodejna v Jame ma do 19. Jejich stranky nelze linkovat upne naprimo. Takze si otevrete eshop na https://goldpralines.cz/pralinky/?shop=init pak kliknete podzalozku Alkohol. Je tam 27 druhu. Kreativitu necham na vas. Je mozne objednat vyzvednuti na pobocce. Heslo: Opijeme ji pralinkami...
    PS. Kdyz ji zahltime, treba se podeli.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZETOR_13: Já nepiju, já žeru alkoholový pralinky :-D
    a SHODOU OKOLNOSTÍ je pár kroků od hospody Jáma moje oblíbená pralinkárna https://goldpralines.cz/ . Zavírá ve 20:00 ;-)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IORETH: a co tedy pijes, at vime, co mame nosit?
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    ZETOR_13: hlasim prvni uspesne vyuziti zdejsiho loga ve vseobecne nyxi rozprave :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    SNUPAK: Čokoládu bez oříšků, může být i s obsahem alkoholu :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANCHATON: Z těch vybraných peněz já nic nechci, ty se vybraly za jiným účelem :-)
    Co se týče reálných nákladů, tak zatím jsem zaplatila osm stovek za obálky, z nichž cca polovinu dostanu zpátky, jak budu vyúčtovávat poštovné. Pokud mi v hospodě přihodíte na kafe a birrrel, bude mi to úplně stačit :-)
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    ANCHATON: myslel jsem na to taky a chtěl jsem se zeptat, jestli má IORETH raději bubliny, květiny nebo čokoládu?
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IRA_PALMOVKA: tvl, v utery musim hlidat deti, ve ctvrtek bych mel byt na Sumave. Ale pokud Ira prozradi, kdy dorazi, tak pro to udelam maximum...
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    IRA_PALMOVKA: Tak to na chvíli dorazím taky ^.^ ať se tam předává ve velkym...
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Ja bych jen tak s dovolenim navrhnul i nejake vsimne pro pani organizatorku. Co 3k na nejakou dobrou flasku, ci cokoliv.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Mám hotové balíčky. Nálepek přišlo přece jen o trochu víc a jeden člověk se rozhodl ponechat svůj balíček v bufferu (i s penězi, díky!), takže last minute offer:

- Patch: 1x (předběžně zarezervován)
    - Velké: 6x
    - Malé: 5x
    - Gaychat velké: 5x
    - Gaychat malé: 10x

Pište do pošty
    IORETH
    IORETH --- ---

Připomínám, že tu máme veledůležitou anketu, co uděláme s těmi penězi :-)

Zatím hlasovalo 89 lidí, což už je víc jak polovina platících, ale více je lépe.
    V pátek bych už chtěla ty peníze poslat, u mě na účtě jsou k ničemu.

Hlasujete zde
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: když mi to vyjde, přijdu ti ráda alespoň na část jednoho večera dělat společnost do Jámy
    IORETH
    IORETH --- ---
    Osobní převzetí v Brně
    Máme potvrzenou čajovnu Inaris, Štefánikova 27, přímo u zastávky Hrnčířská (jedna zastávka od Lužánek)
    Otevírací doba je každý den od 16:00 do 24:00
    (Zatím tam samozřejmě ještě balíčky nejsou)

http://inaris.cz/
    IORETH
    IORETH --- ---
    SITH: Pokud nevyjde ani jeden z těch dvou termínů, tak potom je možné (po dohodě) stavit se u mě v práci během dne, vyběhnu z kanclu. Je to taky přímo v centru. Jenom preferuju vyřídit co nejvíc zásilek najednou během těch večerů, protože vybíhání pětkrát za den už by mě trochu omezovalo v práci :)
    SITH
    SITH --- ---
    IORETH: předpokládám správně, že když nevyjdou časově oba termíny, tak se nabídnou další? :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    IORETH: Vybral jsem poštu, rád pošlu ještě příspěvek na známku, tak když tak dejte vědět komu a kolik. Nebo mě napadla varianta Zásilkovna. Každý si ji může objednat sám sobě a zaplatit a poslal by jen číslo, co se napíše na obálku a někde předá. Ať s tou distribucí máte co nejméně práce.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    A my děkujeme IORETH že to celé dala perfektně dohromady!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Děkuji tímto SMETYmu a TEAPACKovi za zajištění výroby!
    IORETH
    IORETH --- ---
    Takhle to vypadá pohromadě :-)

IORETH
    IORETH --- ---
    Hurray, mám doma nálepky i patche, jsou krásný. Pročež...

... Spouštíme akci Distribuce!

Zvolte ve formuláři, jak chcete balíček dostat. Po zralé úvaze ruším zásilkovnu, pokud jste mimopražští a chcete utajit svou adresu i přede mnou, nechte si to poslat k mamince, kámošovi nebo ségře nebo tak :).

BRNO
    Ještě není zcela jasná distribuce v Brně, čekáme na potvrzení z v čajovny, která má trochu lepší otevírací dobu než BUNCAKova kancelář (kterému tímto vřele děkuji za ochotu se toho ujmout!).
    Pokud vyjde čajovna, upřednostním čajovnu.
    Pokud zvažujete osobní odběr v Brně a čas 8:30 - 15:30 by byl pro vás nevyhovující, přesto můžete tuhle možnost zvolit a pokud čajovna nebude, napíšete mi a já to pošlu poštou.

PLZEŇ
    Plzeň si ošéfuje VAGABUND :). Aldarion už bude pryč, takže hledáme dobrovolníka, který by během příštího týdne jel Praha-Plzeň a byl by ochoten předat balíčky Vagabundovi. Pokud by se nenašel, pošlu to hromadně Vagabundovi kurýrem nebo jinak. Anketa říká, že předběžně má zájem o tohle doručení _jeden_ člověk, takže pokud i formulář ukáže jen jednoho zájemce, nebudeme to komplikovat a pošlu to poštou :).

PRAHA
    První fáze osobního odběru v Praze bude startovat příští týden:
    - Úterý 31. října
    - Čtvrtek 2. listopadu
    Vždy od 18:00 do cca 22:00
    , po dohodě i dýl. Zavírají o půlnoci.
    Restaurace Jáma, ulice V Jámě 1671/7
    Restaurace Jáma | Prague
    https://www.facebook.com/jama.restaurace/?locale=cs_CZ
    Ocením, pokud se třeba chvíli zdržíte pokecat :)

Formulář prosím vyplňte co nejdříve:
    Jak chcete dostat svůj balíček
    https://forms.gle/STvCWWpoDnJvbuuL7
    Formulář vám nabídne vyplnit ho pod nějakým google účtem, ale to můžete ignorovat. Emaily se rozhodně neodesílají a neukládají.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    WAMP_ELF: usetrim vam googlovani, to je ten typek, co si na videu vykopal vlastni hrob, kouril cigaretku a jeho posledni slova byla Slava Ukrajine, nez ho zmrdi popravili. Ale s nim uz merch je jinde. Radeji vlastni, pripadne nejake originalni napady.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Taková myšlenka při podzimním sychravém ránu. Hrnky s potiskem super ale možná bych na příští "výběr" navrhl poněkud.. vážnější téma.
    Vytiskl bych plastiky Oleksandra Matsievského.
    Náklady na tisk + příspěvek na boj za svobodu. Pokud by byl tedy o to zájem.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    IORETH: V Brne nabizim distribuci. Mam kancelar na Novych sadech. Odkud mohu balicek predavat. V casech od 8:30 do 15:30.
    IORETH
    IORETH --- ---
    TOXICMAN: No, spíš než default je to jiná distribuční metoda :).
    Máme tyhle možnosti:
    - Osobní vyzvednutí v pražském centru (budu dva večery sedět někde v hospodě a pak po dohodě můžu vyběhnout z kanclu)
    - Osobní vyzvednutí v jednom z dostupných měst (v tuhle chvíli to vypadá na Brno a Plzeň)
    - Poštou (obyčejná zásilka do schránky)
    - Zásilkovna (dodají identifikátor pobočky), mnou výrazně nepreferovaná varianta
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    IORETH: zeptám se blbě, ale Praha se neuvádí, protože to je defaultní místo nebo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam