• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Pokud bysgte brali i tuhle variantu, dejte tomu lajk, budu to interpretovat jako čtvrtý řádek ankety :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Šedá se barevně nehodí, max ta světle béžová. Ale tohle logo je jiné, motiv je o jeden pixel větší na šířku i výšku, kvůli tomu dodatečnému rámečku okolo, proto v původní sadě nebyl.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: světle šedá by nebyla? :)
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaké ponožky?

Instrukce:
    Zaškrtněte všechny, které jsou pro vás akceptovatelné

75 hlasy od 51 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    Mám dva dodavatele ponožek, jeden by nám je vyrobil za 140,- Kč včetně DPH, pokud budeme chtít aspoň padesát kusů. Na druhou nabídku čekám.
    Velikosti budou dvě: malé (37 - 41) a velké (42 - 47).

Ladíme design. Převedla jsem logo do takového "pixel artu", podle kterého se to uplete.

Barvy jsou velmi orientační, bude záležet, jaké nitě mají na skladě. Udělám bleskovou anketu, který design by vám přišel nejlepší.

">
    IORETH
    IORETH --- ---
    Okej, anketa o hrncích uzavřena, budeme klasický konzervativní stříbrný plecháček :).
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Čepice. Alternativa jsou zimní čepice.
    KEB
    KEB --- ---
    Co třeba epesni tašky s potiskem? Jen nápad...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    berte to jenom jako případný nápad do budoucna, ale i taková láhev na pití s potiskem by nebyla špatná, namátkou třeba toto (osobně preferuju lahve, které mají po odšroubování hlavního uzávěru široké hrdlo kvůli mytí), např totok

Uzamykatelná lahev na vodu Yide 600ml RCS RPET - Reklamní předměty
    https://www.sketch.cz/produkt/uzamykatelna-lahev-na-vodu-yide-600ml-rcs-rpet-149538?variant=936161
    KEB
    KEB --- ---
    SPAULDING: bude to cinkat a chrastit, já chápu karabinu na hrnku, jen takový hrnek nepotřebuju
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Kdo chce hrnek na karabině, ať si k hrnku pořídí Singing Rock Mini D. Jako fíčura hrnku je to blbost.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    SPECZ: souhlas, vpodstate doslova..
    KEB
    KEB --- ---
    SNUPAK: 👍😉
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    Já hlasoval pro karabinu, ale na základě diskuse bych teď volbu změnil. Pokud je nás víc takových, je po plichtě.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Zatím je to plichta :-)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    termohrnek super napad, urcite sa pridam, nech uz bude akakolvek verzia :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Máme v jednotce (Aktivní Záloha) dost hrnků s karabinou - ale teda trochu tlustší provedení tý karabiny, a je to super věc, dopiješ (vyliješ obsah, podle toho jak moc spěcháš), cvakneš hrnek někam na výstroj kde nepřekáží a valíš dělat co je potřeba. Bohužel nevim odkud jsou/kdo je pořizoval. To co je na fotkách tady moc bytelně nevypadá, bál bych se že to po chvíli upadne ... To už je lepší s pevným ouškem nebo bez ucha (stejně máš většinu času rukavice) - přinejhorším ho hodíš do odhazováku, když pospícháš :-)
    KEB
    KEB --- ---
    Takže budou ty prostřední hrnky? Ptám se pro sebe 😉
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Karabina je tam napevno a obávám se, že je to spíš designová záležitost než odolné outdoor vybavení. Je to hrnek na stůl, sice odolnější než keramika, ale ne o moc.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SPAULDING: mně to přišlo dost podezřelé už od začátku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam