• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Karabina je tam napevno a obávám se, že je to spíš designová záležitost než odolné outdoor vybavení. Je to hrnek na stůl, sice odolnější než keramika, ale ne o moc.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SPAULDING: mně to přišlo dost podezřelé už od začátku :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    PRAASHEK: Ta karabina se zkurví jako první a pak to nebude za co držet. To fakt není petzl.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Ta karabina je napevno v tomto úhlu, nebo se dá přiklopit k tělu hrnku? Logo SS sice neodpovídá předepsané formě, ale obsah sdělení je jasný.

D_B_M
    D_B_M --- ---
    IORETH: jenom poznatek z praxe - u tech termohrnku s krabinou, co ted vedou v ankete , mam blbou zkusenost s vice kusy, ze brzo upadnou ty nytky, co to drzi pohromade..kor, kdyz ma clovek tendence to za tu krabinu treba veset zvenku na bagl

ten spoj nerez-hlinik je proste slaby misto
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    IRA_PALMOVKA: ok, to dáme.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    GREATDRAKE: oficiální číslo neznám a ani nechci aby mi něco takového manžel říkal po telefonu. Ale podle poslední fotky to tipují na 10 max
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Zde jsou klikací odkazy na plecháčky ;)

Smaltovaný hrnek VINTAGE CUP - Reklamní předměty
    https://www.sketch.cz/produkt/smaltovany-hrnek-vintage-cup-136650?variant=845878
    Hrnek NUNAVUT - Reklamní předměty
    https://www.sketch.cz/produkt/hrnek-nunavut-159065?variant=964856
    Nerezový hrnek 300ml - Reklamní předměty
    https://www.sketch.cz/produkt/nerezovy-hrnek-300ml-164486?variant=972297
    Termohrnek Odisha - Reklamní předměty
    https://www.sketch.cz/produkt/termohrnek-odisha-147442?variant=924226
    Termohrnek Odisha - Reklamní předměty
    https://www.sketch.cz/produkt/termohrnek-odisha-147442?variant=924227
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    OTAVA: Asi ne. Jedině že bych dal do dražby ten hvězdářskej dalekohled s motorem, co jsem dostal od velitele Kyjevský Teroborony, docela mi doma překáží :D
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaký plecháček?

Instrukce:
    Zaškrtněte všechny varianty, které byste akceptovali. Vítěze použijeme.
    Varianta č. 1 (smaltovaný plecháček) možná vypadne, pokud mi dodavatel napíše, že na smalt gravírovat neumí. Pokud tahle varianta vyhraje a dodavatel to nebude umět, uděláme variantu s druhým nejvyšším počtem hlasů.
    Varianta č. 5 je černá - gravírování na tmavém podkladě prý vypadá super, tak je tam i tahle možnost.

92 hlasy od 47 respondentů
    • 44.7% / 21 hlasů
    • 40.4% / 19 hlasů
    • 53.2% / 25 hlasů
    • 34.0% / 16 hlasů
    • 23.4% / 11 hlasů
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak mám dodavatele na hrnky, pokud objednáme do cca za ty dva/tři týdny, stihnou to do Vánoc.
    Udělala jsem předvýběr podle ceny a toho, jak by na nich vypadalo naše logo. Následuje neformální anketa, ve které vybereme konkrétní model. Všechny jsou skladem kromě jednoho druhu, který by museli objednat, takže anketu uzavřu docela brzo, abych jim mohla dát vědět, kdyby tahle varianta náhodou vyhrála.
    Klidně hlasujte, i když jste pro hrnek nehlasovali v minulé anktetě.
    Pokud se zúčastní málo lidí, vyhrazuju si právo vybrat hrnek sama :).
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    IORETH: supr, těším se na plecháček a samolepky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GREATDRAKE: Jako dodat UA jednotce unikátní plecháčky, který budeme mít jenom my, by řešilo jak mít UA design plecháčků, když by dovoz byl nereálný :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    IRA_PALMOVKA: No tak můžeme se teoreticky i složit na plecháčky pro jednotku :)
    Kolik, že jich je?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GEKONZPRAHY: takže třeba novoroční dražba artefaktů z UA nebude? ;-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PEPSIN: Prakticky to vypadá tak, že v tomto klubu se postupně objevují ankety, organizační informace, linky na objednávkový google spreadsheet, QR kódy na platby a na konci jsou krásné věci u tebe doma a spousta peněz u mě na účtu, kterou potom pošlu zvolenému subjektu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    PEPSIN: to "obvykle" se stalo zatím právě jednou :-).
    Cíl je vybrat peníze a dát je někomu, kdo je účelně použije v boji proti rusákům.
    Loni jsme to udělali tak, že jsme nechali udělat patche a nálepky (design by id VITECH), lidi si je koupili a vybrané peníze jsme poslali takto (Gekon = kluci z mezinárodní legie známí GEKONZPRAHY, Vláďa = muž IRA_PALMOVKA, voják toho času u Vuhledaru, Vít Samek = Operace Kyseláč, vozí humanitární pomoc i pomoc pro vojáky).
    Letos budou kromě nálepek i jiný "merch" a o cíli se bude teprve diskutovat.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ZETOR_13: Za mě peníze jinam, naše Nyxí jednotka přestala existovat, David se vracet nehodlá a Ondřej si žije svym životem ve třetím batalionu, jak jste mohli vidět v rozhovoru v DVTV nebo s tou ****** Klicperovou...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PEPSIN: čekáš až se objeví informace, kam peníze půjdou, jak můžeš přispět a pak si koupíš předražené unikátní věci, abys pomoh ;-)
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    Jako někdo kdo sem práce vlezl mám pár novackovskych dotazů.
    Jak že to obvykle funguje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam