• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: to se nepočítá, máte dávat lajky ještě o dva posty níž! 🤣

Ok, provedu průzkum a zjistím jestli mají děvčata u ženy v práci dost surovin.

Dokdy to musíš mít u sebe?

A zamyslete se na barvě pozadí pod logem.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Mně se to líbí, cena by mohla být cca padesát korun.

All: Dejte lajk tady o tři posty níže KEBovi, pokud byste chtěli placku.
    Pokud těch lajků dneska bude aspoň patnáct, šla bych do toho.
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: obrázek je ilustrační 🤣
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: placky jako odznáčky? Za mě klidně :-)
    KEB
    KEB --- ---
    Asi toho budu litovat, ale měl bych být schopen zajistit 5cm placky. Sakum prdum a poslat je
    IORETH: k další distribuci. Cenu zjistím, ale jednotková by měla být řádově v korunách.

Musím zjistit jestli mají u ženy v práci na skladě všechny ty blbiny jako předek zadek a slídu.

Byl by zájem? Mám to zjišťovat a řešit?

Jestli ano dej plus jestli ne dej minus a uvidíme 🖖
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    U čepic je problém, že pokud mají být pěkné, tak budou i drahé a tím pádem se tam buďto navalí stejná "marže" (míněna částka, která je určena pro Ukrajinu), jako u ostatních věcí, ale koupí si to míň lidí, nebo menší, ale vybere se tak míň peněz. Nebo pokud víte o pěkných a kvalitních čepicích do 150,-, tak sem s tím.
    KAEL
    KAEL --- ---
    WAMP_ELF: Čepice je super. Jelikož vlasu ubývá, Tak i kšiltovka by nebyla k zahození.. :)
    KEB
    KEB --- ---
    OTAVA: jsi nikdy neslyšel slovo feldgrau?
    IORETH
    IORETH --- ---
    DA_NIELA: jj, bude to default bavlna s malým množstvím něčeho
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PRAASHEK: snad hnědá ne ? ;-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    IORETH: Hlavne prosim min. 80 % bavlna, at to neni jen sberatelskej predmet. Jinak cool.
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Ty dvě zelené varianty mají výhodu, že celá ponožka je tříbarevná. Tu černou jsem přidala jako velmi konzervativní variantu, protože nakonec se potřebujeme trefit do vkusu většiny, i když ponožka je čtyřbarevná (tudíž potenciálně o pár korun dražší na výrobu).
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Pokud bysgte brali i tuhle variantu, dejte tomu lajk, budu to interpretovat jako čtvrtý řádek ankety :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Šedá se barevně nehodí, max ta světle béžová. Ale tohle logo je jiné, motiv je o jeden pixel větší na šířku i výšku, kvůli tomu dodatečnému rámečku okolo, proto v původní sadě nebyl.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: světle šedá by nebyla? :)
    IORETH
    IORETH --- ---

Jaké ponožky?

Instrukce:
    Zaškrtněte všechny, které jsou pro vás akceptovatelné

75 hlasy od 51 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    Mám dva dodavatele ponožek, jeden by nám je vyrobil za 140,- Kč včetně DPH, pokud budeme chtít aspoň padesát kusů. Na druhou nabídku čekám.
    Velikosti budou dvě: malé (37 - 41) a velké (42 - 47).

Ladíme design. Převedla jsem logo do takového "pixel artu", podle kterého se to uplete.

Barvy jsou velmi orientační, bude záležet, jaké nitě mají na skladě. Udělám bleskovou anketu, který design by vám přišel nejlepší.

">
    IORETH
    IORETH --- ---
    Okej, anketa o hrncích uzavřena, budeme klasický konzervativní stříbrný plecháček :).
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Čepice. Alternativa jsou zimní čepice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam