• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    IORETH: Hele a nebylo by jednodušší prostě ve formuláři objednat o hrnek navíc a do poznámky napsat 1hrnek pro Vláďu, ať se nemusí přepočítávat kusy cena a tak.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: Díky všem moc za ochotu. Jen chci říct, že to by byla taková milá věc, ale není to pro kluky úplně nutnost. Možná, že by ocenili spíš tu finanční částku. Ale nechám to samozřejmě na vás. Podařilo se mi získat fotku Vláďovy nové skvadry. Je to fotka jednotky těsně před nástupem do aut a přesunem o 600 km na východ, kde jsou teď. Sorry za kvalitu, šlo o rychlou úpravu na mobilu. Manžel je za objektivem :)

IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Já tě chápu, ale úplně nechci shánět dodavatele věci, které nerozumím, když i předběžný zájem je dost malý. Pokud bys byl schopen nechat je vyrobit, nech je doručit na mou adresu a strašně ráda je přidám.

Pro případ, že 7 cm by bylo málo - bylo 7,5 cm ještě ok?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Hrnky pro Vláďovu jednotku:

Padl tady návrh, že bychom plecháčky podarovali jednotku muže IRA_PALMOVKA. Já jsem pro.
    Znamená to složit se na deset hrnků za nákladovou cenu, která při počtu padesáti objednaných dělá 160,- Kč. Celkem bychom tedy potřebovali 1 600,- Kč navíc. Částka možná bude nižší, pokud budeme mít hrnků hodně.

Kdo byste byli ochotní přispět na tuhle taškařici, prosím napište komentář do svého řádku tabulky nebo mě do pošty (pokud chcete přispět diskrétně).
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    IORETH: no a proto sem právě volal po těch pvc patches co by byly použitý na nošení na bundě/kšiltovce ;)
    IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Super, konečně konstruktivní slovo. Pokud Pams řekne, že v téhle velikosti nebude dobře vidět "brigade", jakou největší velikost bys ještě považoval za OK?
    PRAASHEK: Oni to ušijí tak velké, jak si řekneme.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    IORETH: 7cm ok
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: jaké jsou možnosti? Jestli jsou třeba tři možné rozměry, tak nahoď rychlou anketu
    IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Tady potřebuju pomoct s tím, jakej rozměr je dobrej. Já jsem žádný patche naživo nikdy neviděla. S Pams jsem dohodnutá, že přesnej rozměr ještě dodám, takže teď je ta správná chvíle to pořešit :).
    Je 7,8 cm na výšku tak akorát?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PRAASHEK: takže budou na k ničemu “trochu míň”? :D
    Realnej rozměr pls.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANBOY: -> IORETH

- Patche textilní trochu menší se sucháčem

---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    IORETH: a patche se budou dělat nějaký použitelný menší, nebo jen zase ta obr velikost?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Náhled ponožek ještě není, dám ho sem, jakmile bude.
    IORETH
    IORETH --- ---
    S hrnky se vyskytl malý problém, ale nakonec máme dodavatele, který dokáže sehnat ten odhlasovaný typ. Nemají ho na stránkách, přeposílám náhled, který mi přišel mailem.
    Objem hrnku je 300 ml.
    IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Skončily na chvostu :(
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Pvc nalepovací batche furt nic?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Objednávání spuštěno!

Letošní sortiment:
    - Patche: 500,- Kč
    - Nálepky:
    -- Velké NBT: 100,- Kč
    -- Malé NBT: 50,- Kč
    -- Velké Gaychat: 100,- Kč
    -- Malé Gaychat: 50,- Kč
    - Magnety: 150,- Kč
    - Hrnek: 300,- Kč
    - Placka / odznáček: 50,- Kč
    - Ponožky (obě velikosti shodně): 300,- Kč

Funguje to stejně jako loni, vyplníte řádek svým nyx id a nastavíte počty u jednotlivých položek.
    Jakmile budete spokojení, dáte přepínač "Objednávka je finální" na Ano.
    Pokud placky nakonec nebudou, tak sloupec smažu a cena se vám příslušně sníží. Dám sem vědět, pokud se to stane, abyste mohli peníze přelít k jiným položkám :-).

Uzávěrka objednávek je v Po 25.11. 23:59

Link na objednávkový sheet:
    NTB_2024_01 - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: prý mají ten Plackovač dodrbany, zítra se tam stavím a zjistím stav a možnosti.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Takže máme uzavřený sortiment a pořešené dodavatele.

- Patche textilní trochu menší se sucháčem
    - Nálepky stejné jako loni (velké, malé, gaychat)
    - Magnety (velké jako velké nálepky)
    - Hrnky nerezové dvoustěnné s gravírováním
    - Ponožky černé s logem, dvě velikosti (37-41, 42-47)
    - Placky / odznáčky

U hrnků a ponožek musíme dát aspoň padesát kusů (u ponožek v obou velikostech dohromady), tak doufám, že mě nevyšplouchnete a nebudu v mínusu kvůli záloze :).
    Večer z kompu zpřístupním objednávkový sheet, stay tuned!
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: super, děkuju. Mně se ta myšlenka moc líbí, takže je zařadím do nabídky a kdyby něco neklaplo, tak je prostě zase vyřadíme. Chtěla bych už dnes večer spustit objednávky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam