• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: prý mají ten Plackovač dodrbany, zítra se tam stavím a zjistím stav a možnosti.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Takže máme uzavřený sortiment a pořešené dodavatele.

- Patche textilní trochu menší se sucháčem
    - Nálepky stejné jako loni (velké, malé, gaychat)
    - Magnety (velké jako velké nálepky)
    - Hrnky nerezové dvoustěnné s gravírováním
    - Ponožky černé s logem, dvě velikosti (37-41, 42-47)
    - Placky / odznáčky

U hrnků a ponožek musíme dát aspoň padesát kusů (u ponožek v obou velikostech dohromady), tak doufám, že mě nevyšplouchnete a nebudu v mínusu kvůli záloze :).
    Večer z kompu zpřístupním objednávkový sheet, stay tuned!
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: super, děkuju. Mně se ta myšlenka moc líbí, takže je zařadím do nabídky a kdyby něco neklaplo, tak je prostě zase vyřadíme. Chtěla bych už dnes večer spustit objednávky.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: to se nepočítá, máte dávat lajky ještě o dva posty níž! 🤣

Ok, provedu průzkum a zjistím jestli mají děvčata u ženy v práci dost surovin.

Dokdy to musíš mít u sebe?

A zamyslete se na barvě pozadí pod logem.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Mně se to líbí, cena by mohla být cca padesát korun.

All: Dejte lajk tady o tři posty níže KEBovi, pokud byste chtěli placku.
    Pokud těch lajků dneska bude aspoň patnáct, šla bych do toho.
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: obrázek je ilustrační 🤣
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: placky jako odznáčky? Za mě klidně :-)
    KEB
    KEB --- ---
    Asi toho budu litovat, ale měl bych být schopen zajistit 5cm placky. Sakum prdum a poslat je
    IORETH: k další distribuci. Cenu zjistím, ale jednotková by měla být řádově v korunách.

Musím zjistit jestli mají u ženy v práci na skladě všechny ty blbiny jako předek zadek a slídu.

Byl by zájem? Mám to zjišťovat a řešit?

Jestli ano dej plus jestli ne dej minus a uvidíme 🖖
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    U čepic je problém, že pokud mají být pěkné, tak budou i drahé a tím pádem se tam buďto navalí stejná "marže" (míněna částka, která je určena pro Ukrajinu), jako u ostatních věcí, ale koupí si to míň lidí, nebo menší, ale vybere se tak míň peněz. Nebo pokud víte o pěkných a kvalitních čepicích do 150,-, tak sem s tím.
    KAEL
    KAEL --- ---
    WAMP_ELF: Čepice je super. Jelikož vlasu ubývá, Tak i kšiltovka by nebyla k zahození.. :)
    KEB
    KEB --- ---
    OTAVA: jsi nikdy neslyšel slovo feldgrau?
    IORETH
    IORETH --- ---
    DA_NIELA: jj, bude to default bavlna s malým množstvím něčeho
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PRAASHEK: snad hnědá ne ? ;-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    IORETH: Hlavne prosim min. 80 % bavlna, at to neni jen sberatelskej predmet. Jinak cool.
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Ty dvě zelené varianty mají výhodu, že celá ponožka je tříbarevná. Tu černou jsem přidala jako velmi konzervativní variantu, protože nakonec se potřebujeme trefit do vkusu většiny, i když ponožka je čtyřbarevná (tudíž potenciálně o pár korun dražší na výrobu).
    IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Pokud bysgte brali i tuhle variantu, dejte tomu lajk, budu to interpretovat jako čtvrtý řádek ankety :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    PRAASHEK: Šedá se barevně nehodí, max ta světle béžová. Ale tohle logo je jiné, motiv je o jeden pixel větší na šířku i výšku, kvůli tomu dodatečnému rámečku okolo, proto v původní sadě nebyl.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: světle šedá by nebyla? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam