• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: autor pan vitech by neměl? 😉

Vyzkoušíme uvidíme, snad to bude použitelné. Po neděli se na to vrhnu. Zítra nemám kdy a o víkendu jedu pryč.

A jako podklad tedy použiji světlou z obrázku níže.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Mám na mysli tu světlejší zelenou z originálního loga.
    Tohle je jediný "dobrý" obrázek, co mám, snad bude na tu malou plochu použitelnej.

KEB
    KEB --- ---
    IORETH: holky právě říkaly, ať ty velký vyboucham, ať můžou objednat nový 😉

Takže ty velké jsou, ale jejich omezený počet kolem 20. Plus je tu riziko, že nějaké zkazim. Dělá se to ručně. Takže je nezarucuji, ale můžu se pokusit vyhovět. Pokud na někoho nevyjde velká, dostane malou, cena je stejná. Ok?
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: tuhle světlou na pozadí?
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Jako pozadí navrhuju tu světlejší zelenou
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Super, že budou, díky :-)
    Jestli je těch 56mm nějak hodně omezený počet, tak je raději vyřaďme a operujme jen s těmi malými. Nechtěla bych řešit, že se na někoho nedostane.
    KEB
    KEB --- ---
    Takže placky, jsou dva rozměry 56mm a 44mm těch 56 je na asi 20ks. Těch 44 je hromada.

Do objednávky pište "m" nebo "v" ať se ví kolik čeho. Děvčatům jsem řekl, že jest to dobročinná akce na podporu UA a není problém.

Budu potřebovat znak ve velkým formátu asi bitmapu, ať se s tím dá šachovat. Klidně do pošty.

A bylo by dobré si ujasnit jaké chcete pod logo NTB barevné pozadí.
    IORETH
    IORETH --- ---
    MOTASH: Čím víc nás bude, tím to pro nás bude levnější. Lidi vždycky můžou poslat libovolné peníze navíc, v tom se meze nekladou :). Ale na ty hrnky samotné půjde jen ta nákladová část, tu bych chtěla oddělit (a sledovat zvlášť). Už teď se nás na deset hrnků skládá třináct, resp. už teď je příspěvek na jeden hrnek nižší než bude jeho nákladová cena.

Přidala jsem do tabulky sloupec Hrnek pro Vláďu. Jeho přesná cena bude známá po ukončení objednávek a už teď víme, že bude nižší než 160,- Kč :-).
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    IORETH: No jak myslíš. Já vycházím z toho, že když někdo chce hrnek pro sebe i pro Vláďu, tak mu ho klidně koupí za stejnou cenu (rozdíl cca 150 není nic zásadního) = míň přepočítávání, víc peněz do bufferu, celkově jednodušší. Pochybuju, že by s tím měl někdo problém. Ale jak chceš, samozřejmě.
    IORETH
    IORETH --- ---
    MOTASH: tu cenu právě přepočítat potřebujeme. My si kupujeme hrnky za tři sta a z toho cca 140 Kč dáváme do bufferu. Hrnky pro Vláďu budeme kupovat za nákladovou cenu, kterou ještě neznáme. Nejspíš to skončí tak, že do tabulky přidám sloupec Hrnek pro Vláďu s vlastní cenou.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    IORETH: Hele a nebylo by jednodušší prostě ve formuláři objednat o hrnek navíc a do poznámky napsat 1hrnek pro Vláďu, ať se nemusí přepočítávat kusy cena a tak.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: Díky všem moc za ochotu. Jen chci říct, že to by byla taková milá věc, ale není to pro kluky úplně nutnost. Možná, že by ocenili spíš tu finanční částku. Ale nechám to samozřejmě na vás. Podařilo se mi získat fotku Vláďovy nové skvadry. Je to fotka jednotky těsně před nástupem do aut a přesunem o 600 km na východ, kde jsou teď. Sorry za kvalitu, šlo o rychlou úpravu na mobilu. Manžel je za objektivem :)

IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Já tě chápu, ale úplně nechci shánět dodavatele věci, které nerozumím, když i předběžný zájem je dost malý. Pokud bys byl schopen nechat je vyrobit, nech je doručit na mou adresu a strašně ráda je přidám.

Pro případ, že 7 cm by bylo málo - bylo 7,5 cm ještě ok?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Hrnky pro Vláďovu jednotku:

Padl tady návrh, že bychom plecháčky podarovali jednotku muže IRA_PALMOVKA. Já jsem pro.
    Znamená to složit se na deset hrnků za nákladovou cenu, která při počtu padesáti objednaných dělá 160,- Kč. Celkem bychom tedy potřebovali 1 600,- Kč navíc. Částka možná bude nižší, pokud budeme mít hrnků hodně.

Kdo byste byli ochotní přispět na tuhle taškařici, prosím napište komentář do svého řádku tabulky nebo mě do pošty (pokud chcete přispět diskrétně).
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    IORETH: no a proto sem právě volal po těch pvc patches co by byly použitý na nošení na bundě/kšiltovce ;)
    IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Super, konečně konstruktivní slovo. Pokud Pams řekne, že v téhle velikosti nebude dobře vidět "brigade", jakou největší velikost bys ještě považoval za OK?
    PRAASHEK: Oni to ušijí tak velké, jak si řekneme.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    IORETH: 7cm ok
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: jaké jsou možnosti? Jestli jsou třeba tři možné rozměry, tak nahoď rychlou anketu
    IORETH
    IORETH --- ---
    GANBOY: Tady potřebuju pomoct s tím, jakej rozměr je dobrej. Já jsem žádný patche naživo nikdy neviděla. S Pams jsem dohodnutá, že přesnej rozměr ještě dodám, takže teď je ta správná chvíle to pořešit :).
    Je 7,8 cm na výšku tak akorát?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PRAASHEK: takže budou na k ničemu “trochu míň”? :D
    Realnej rozměr pls.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANBOY: -> IORETH

- Patche textilní trochu menší se sucháčem

---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam