• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Platby spuštěny

Plaťte prosím na stejný účet jako loni:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

QR kód:

rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    FERNIE: no doprdele, to je pálka... 🤯
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    FERNIE: od Vládi jsem zatím odkazy nedostala, ale poslala jsem mu ten tvůj. A ano, Mavic 3T tam prý lítá hodně. Nevím jestli přesně tahle verze, ale obávám se, že někde v této cenové úrovni se to bude pohybovat.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    GANBOY: Mě ten velkej na uniformu pasuje téměř ideálně :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jo, a jako posledně - kdo by chtěl přispět diskrétně, napište mi do pošty. Založím vám anonymní řádek :-).
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: prosila jsem Vláďu, ať mrknou co by tak chtěli, ale bohužel nemají na to moc času a ani moc signálu, takže to asi nebude hned. Určitě by to měl být Mavic, určitě by měl mít termovizi, víc zatím nevím a navíc tomu ale vůbec nerozumím. Vláďa říkal, ať počítám s cenou tak od 80k a výš, aby to stálo za to. Zkusím to zaurgovat, až s ním budu mluvit. Kdyby jste měli někdo nějakou radu nebo tip, budu ráda
    IORETH
    IORETH --- ---
    Pojďme začít diskutovat, kam pošleme peníze.

První cíl je dron pro Vláďovu jednotku a tam bychom potřebovali vědět, co to bude za typ a kolik stojí. Prosím IRA_PALMOVKA o bližší info.

Jako druhý cíl bych vybrala nějaký etablovaný projekt, který dodává vybavení na frontu, protože mi přijde, že všeobecně ta podpora uvadá.
    Osobně mám trvalák pro VozímDronyNaUkrajinu, přijde mi, že odvádí skvělou práci: https://x.com/VozimDrony/

Zůstala bych u dvou projektů, další bych přidala jen pokud by se těch peněz sešlo víc, než to teď vypadá.
    Po uzavření objednávek udělám z došlých návrhů anketu.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Dražbu bys musel organizovat sám, prémiové placky k balíčkům klidně přibalím :-).
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: já už jsem na to přišel udělám 5ks velkých, ty dostanou jako bonus ti co udělají největší útratu jako dárek

A eventuálně bychom mohli 5ks velkých gaychat brigád vydražit v rámci recese. Co ty na to?
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: To je level složitosti, který jsem ochotná přidat :-D. Pokud bys byl ochoten je udělat, já jsem pro.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: ještě mě napadá, budeme řešit placky gaychat brigády?
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: já vždy dělal jen ty malé 🤣 nicméně souhlasím, že tohle řešení bude asi snazší pro všechny
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Super, děkuju :-). Můžeš na těch velkých odladit postup :-)
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: ok, tak na to kašlu. Udělám si pro sebe 😉

Takže placky jednotná velikost 44mm. Uzavřeno. Až bude první vzorek, dám ho sem vyfocený.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Přináší to zbytečnou nepředvídatelnost pro lidi a dost práce pro mě, nešla bych do toho.
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: autor pan vitech by neměl? 😉

Vyzkoušíme uvidíme, snad to bude použitelné. Po neděli se na to vrhnu. Zítra nemám kdy a o víkendu jedu pryč.

A jako podklad tedy použiji světlou z obrázku níže.
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Mám na mysli tu světlejší zelenou z originálního loga.
    Tohle je jediný "dobrý" obrázek, co mám, snad bude na tu malou plochu použitelnej.

KEB
    KEB --- ---
    IORETH: holky právě říkaly, ať ty velký vyboucham, ať můžou objednat nový 😉

Takže ty velké jsou, ale jejich omezený počet kolem 20. Plus je tu riziko, že nějaké zkazim. Dělá se to ručně. Takže je nezarucuji, ale můžu se pokusit vyhovět. Pokud na někoho nevyjde velká, dostane malou, cena je stejná. Ok?
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: tuhle světlou na pozadí?
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Jako pozadí navrhuju tu světlejší zelenou
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Super, že budou, díky :-)
    Jestli je těch 56mm nějak hodně omezený počet, tak je raději vyřaďme a operujme jen s těmi malými. Nechtěla bych řešit, že se na někoho nedostane.
    KEB
    KEB --- ---
    Takže placky, jsou dva rozměry 56mm a 44mm těch 56 je na asi 20ks. Těch 44 je hromada.

Do objednávky pište "m" nebo "v" ať se ví kolik čeho. Děvčatům jsem řekl, že jest to dobročinná akce na podporu UA a není problém.

Budu potřebovat znak ve velkým formátu asi bitmapu, ať se s tím dá šachovat. Klidně do pošty.

A bylo by dobré si ujasnit jaké chcete pod logo NTB barevné pozadí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam