• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    IORETH
    IORETH --- ---
    SATAI: Napadlo mě to :-). Ale jsou to jen obyčejné bavlněné ponožky v kvalitní gramáži, nic extra outdoorového.
    Mám to v záloze jako plán B pro případ, že se v objednávkách nedostaneme na padesát kusů, které minimálně musíme objednat. Zvedlo by to trochu cenu jednoho kusu, ale umožnilo by to ty fusky vůbec mít.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Nepřihodit jim do každého hrnku dva, tři páry ponožek, pokud jsou vhodné pro tohle prostředí?
    IORETH
    IORETH --- ---
    ERRTU: Tvůj zrak je v pořádku, platby zatím neprobíhají :). Teď je ještě čas měnit názory, mít nové nápady a tak podobně.
    Mně hodně ušetří práci, pokud budou peníze přitékat v nějakou definovanou dobu a ve strukturované formě.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jsem slepy nebo jeste nejsou nikde platebni udaje a ceka se na uzavirku?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Nebál bych se oslovit Alzu, Vítovi Samkovi nejenže poskytli auto, aby měl čim na UA jezdit, ale i droníky mu dávají ;)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    IORETH: jen jsem chtěla upřesnit, že ten Mavic je v podstatě minimum. Tenhle dron používají spíš hasiči, ale pro kluky je tam důležitá ta termovize, ovšem nemá to zdaleka asi takovou bezpečnost (šifrování), každopádně i s tímhle dronem je to lepší než bez něj.. Dostala jsem odkaz i na dron za téměř dvojnásobnou cenou, ale to fakt není reálné.

Jak se rozhodnete ohledně rozdělení příspěvku nechám samozřejmě na vás. Chápu, že celá částka se určitě nevybere, ale možná by mohlo jít o dobrou startovní částku, přece jen doufám, že seženu nějaké příspěvky i mimo NYX. Pokud byste se rozhodli poslat něco přímo nám, navrhovala bych nějaký příděl v procentech, jako minule, určitě bychom to nechtěli všechno. Netuším bohužel jak zalobovat u nějaké firmy(organizace), které by se přispělo a která by byla schopná dron doručit přímo konkrétní jednotce. Většina sbírek jako např. Drony solidarity má odkazy jen na FB, který já nemám. A navíc je trochu ošemetné někomu naslepo dát údaje o konkrétní jednotce, navíc nevím, jak by se s nimi zkontaktovali. Pro mě by v tom byla ta výhoda, že bych dron nemusela já na tajňačku převážet přes hranice, ale s tím jsem tak nějak smířená.

A doufám, že tentokrát stihnu alespoň jednu hospodu, mám pro tebe jako poděkování totiž už od jara "hrnek s traktorem" ale úplně mi to vypadlo z hlavy :)
    KEB
    KEB --- ---
    IORETH: klaním se Theodorikovi, nic nechce a vysoli solidní raketu! 🫡
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    IORETH: paráda, něco přidám i když mám zboží :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Upravila jsem tabulku tak, aby bylo možno sledovat i příspěvky od lidí, kteří nechtějí žádné zboží, případně chtějí přihodit něco jen tak.
    Přibyl sloupec Dýško (blbej název, já vím, ale zato je dost krátkej :) ).

NTB_2024_01 - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing
    IORETH
    IORETH --- ---
    PEPSIN: Hrnek pro Vláďovu jednotku je stejný jako pro nás, tj. plecháč s gravírovaným logem Typing brigády. Takže stylový jakoby je :-)
    PEPSIN
    PEPSIN --- ---
    Drobná otázka. Hrnek pro vládu je stylový hrnek pro danou jednotku?
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tohle jsem teď poslala výrobci ponožek. Pardon za tu obrovskou tapetu. Použijí první verzi v pořadí, na kterou budou mít nitě na skladě.

Logo je přepracované tak, aby reflektovalo, že jeden ten steh/pixel není čtverec, ale obdélník, a taky je trochu zmenšené. Na šířku by mělo mít cca pět cm.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Osobně bych přehodnotila plán Mavic. Zatím to vypadá, že se ceně nepřiblížíme ani vzdáleně, možná bude lepší dát peníze někomu, kdo tam drony pravidelněji vozí a pokusit se prolobovat Vláďovu jednotku mezi obdarované.
    KEB
    KEB --- ---
    FERNIE: no doprdele, to je pálka... 🤯
    IORETH
    IORETH --- ---
    TILIO: V pohodě!
    - Teď probíhá fáze objednávek, v google sheetu si zaškrtneš, o co máš zájem. Objednávky končí 25.11. večer. Odkaz na sheet je v záhlaví.
    - Po ukončení objednávek bude fáze placení a čekání, až se zboží vyrobí. Hodím sem do klubu (a do záhlaví) platební údaje. Platí se mně na soukromý účet a já slibuju, že to nepropiju :).
    - Až bude všechno vyrobeno a sejde se to u mě, nastane fáze distribuce. Vyvěsím diskrétní formulář, kam lidi napíšou, jak budou chtít věci doručit. Možnosti jsou osobní odběr v Praze a pošta/zásilkovna/něco takového, to bude ještě upřesněno.
    - Pro lidi, co si budou chtít věci vyzvednout osobně, udělám dva večery v hospodě, kde si bude možnost pro ně zajít a třeba i posedět. Kdo nebude moct do hospody, z tím se domluvím individuálně.
    TILIO
    TILIO --- ---
    Jsem tu nova, tak se kdyztak omlouvam za blby otazky, ale:
    - Pokud clovek neco objedna, tak kdy a kam se posilaj penize?
    - Kde a jak jsou veci predany? (Nekde k vyzvednuti, nebo...?)
    Diky predem :)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    FERNIE: od Vládi jsem zatím odkazy nedostala, ale poslala jsem mu ten tvůj. A ano, Mavic 3T tam prý lítá hodně. Nevím jestli přesně tahle verze, ale obávám se, že někde v této cenové úrovni se to bude pohybovat.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    GANBOY: Mě ten velkej na uniformu pasuje téměř ideálně :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jo, a jako posledně - kdo by chtěl přispět diskrétně, napište mi do pošty. Založím vám anonymní řádek :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam